Единственият мигрант, който беше държан зад решетките за груповото нападение

...
Единственият мигрант, който беше държан зад решетките за груповото нападение
Коментари Харесай

Църквата „Убежище“ дава гаранция от 15 000 долара за освобождаване на мигрант, обвинен в побой от полицията на Таймс Скуеър

Единственият мигрант, който беше държан зад решетките за груповото нахлуване против двама ченгета от полицията в Ню Йорк на Таймс Скуеър, към този момент също е на независимост след деятелят духовник от Бруклин е платил гаранция от 15 000 $, научи The Post.

Йохенри Брито, 24-годишен, който беше държан на остров Рикърс при нападението на полицейско лице на 27 януари и би трябвало да бъде издигнат обвинителен акт за нахлуване тази седмица, излезе от пандиза във вторник, откакто лутеранската черква Good Shepherd в Бей Ридж беше задържана парите, сподели пасторът на църквата.

„ Нашата черква е главно светилище “, сподели преподобният Хуан Руис пред The ​​Post в сряда. „ Приемаме, че хората са почтени, до момента в който не се потвърди противното. “

Руиз също цитира „ политически обременения подтекст “ към делото против Брито и другите мигранти, упрекнати в образуване на формация против ченгетата, добавяйки, че „ има доста повече от това, което се разгласява.

„ Sanctuary ви дава подобен тип простр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР