Единственият български съдия с наряди в Шампионската лига - Георги

...
Единственият български съдия с наряди в Шампионската лига - Георги
Коментари Харесай

Георги Кабаков свири на олимпийските игри в Токио

Единственият български арбитър с дежурства в Шампионската лига - Георги Кабаков, и помощниците му Мартин Маргаритов и Диян Вълков са измежду определените рефери за идния мъжки и женски футболен шампионат на олимпийските игри в Токио.

Снимка: Reuters

Кабаков е измежду осемте арбитри от Европа, които ще управляват дуели на Игрите. Останалите са Артур Диас (Португалия), Стефани Фрапар (Франция), Орел Гринфийлд (Исландия), Сърджан Йованович (Сърбия), Катерина Монзул (Украйна), Анастасия Постовойтова (Русия) и Естер Стаубли (Швейцария), написа уеб сайтът law5-theref.blogspot.com.

Това евентуално значи, че Кабаков няма да бъде зает с мачове от европейското състезание, което ще се организира няколко седмици по-рано. Евро 2020 завършва на 11 юли, а олимпийските игри започват на 23 юли.

Заради противоепидемичните ограничения най-вероятно всички рефери ще отпътуват за японската столица още по време на еврофиналите.

Снимка: Lap.bg

Кабаков ще бъде първият роден арбитър на най-големия състезателен конгрес от Любе Спасов, който управлява мачове в Барселона през 1992 година Преди него Тодор Бечиров е свирил на Игрите в Мексико през 1968 година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР