Единствената възможност да имаме убедително и ясно правителство, с ясни

...
Единствената възможност да имаме убедително и ясно правителство, с ясни
Коментари Харесай

Киро се показа надрусан в ефир!? Не може да говориш такива идиотии по „Нова“

Единствената опция да имаме безапелационно и ясно държавно управление, с ясни политика, има, в случай че ПП-ДБ е първа. Това съобщи в ефира на Нова телевизия съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков. Той изглеждаше очевидно несъответстващ, говореше несвързано и остави чувството, че е ял пица с екстри преди да се яви в ефир.
„ На пети избори сме към този момент. Готови сме да приказваме с всички за значимите политики “, сподели той и добави, че съгласно него е светотатство някоя партия да не го поддържа.
„ Нашата коалиция, която е от 8 партии, плюс 77 цивилен организации, ще постави положителна и ясно политика, която гледа в бъдещето напред. В момента всеки гледа да си вдигне електората. Г-н Борисов също знае, той е цар един ден да споделя едно, а различен ден да споделя друго, само че с ясна положителна политика, няма късмет да не ни поддържат “, счита Кирето.
„ Отиваме на пети избори, само че нашата стратегия е единствено положителна и взема решение проблемите на хората. Ще поканим всички на диалози за политики “, сподели Петков.
Ще приказваме с всички, няма да изпадаме в изолираност на неговорене.  Ще покажем какъв ще е кабинетът и какви ще са стъпките, с цел да се стигне до плануваните резултати. Ще им кажем, че е време с действителни дейности да покажат, че желаят да оказват помощ на България “, сподели още някогашният министър председател.
Невъзможно е да подкрепим втория . Ние виждаме, че сме с преднина дори пред вторите. Ние сме водещи преди изборите.  Очаквам с 5% да водим.  Няма по какъв начин това да се промени “, безапелационен бе Петков и изключи всякаква алтернатива обединяването да поддържа която и да е друга партия.
„ На хората им омръзна с това „ първи “, „ втори “, „ трети‘, „ пети “. Ще предложим ясно политически изразено държавно управление. Към момента не сме раздавали постове, само че всички сме подготвени да заемем такива, с цел да се проведат тези 5 политики “, сподели Петков.
След изборната победа ще седнем и ще обсъдим кой ще предложим за министър председател. Аз персонално доста одобрявам Асен Василев, който има всички качества. Всички партии в обединяването ще решим кой състав би бил най-ползотворен тези политики да се случат “, съобщи политикът.
„ Борисов доста забавно приказва, че сме управлявали 2 години. Управлявали сме обаче единствено 164 работни дни “, акцентира идиотски Петков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР