Единствената ни цел тук е да гарантираме машинното гласуване и

...
Единствената ни цел тук е да гарантираме машинното гласуване и
Коментари Харесай

Нинова: Единствената ни цел в НС е гарантиране на машинното гласуване

Единствената ни цел тук е да подсигуряваме машинното гласоподаване и ще се записваме единствено тогава, когато се одобряват тези текстове. Няма да осигуряваме болшинство за незаконните закони, които се одобряват. Не можем да легитимираме това болшинство. Това сподели пред публицисти ръководителят на ПГ " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова. Нинова направи коментара на излизане от постройката на Народното събрание по отношение на отхвърли на опозицията да се записва за днешното пленарно съвещание.

 Депутатите няма да заседават през днешния ден, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не се записаха Виж още

Нинова разяснява, че единственият виновен в изпълнителната власт се споделя Бойко Борисов. По думите й към този момент става бутафорно, само че той не е пристигнал нито за бюджета, нито за промяната на министри, нито за откриването на новия парламентарен сезон. " За него Народното събрание не съществува. Това е част от казуса и част от настояванията на хората да има въпреки всичко разделяне на управляващите ", разяснява тя.

На въпрос, че въпреки всичко ръководещите от ГЕРБ и Обединени патриоти могат да съберат нужните гласове за кворум, Нинова уточни, че таман по този начин ще дадат още обстоятелства за обществото да види истината по какъв начин се обезпечава такова болшинство - на един с концесия, на различен с друго. " Това ли е същинската политика, купуват гласовете на самостоятелни на " Воля ", вижте ги българи какво съставляват ", разяснява Нинова.

Нигяр Джафер от ПГ на Движение за права и свободи разяснява, че това е решение на групата да не се записват.

Според информация, предоставена от пресцентъра на Народното събрание, в днешната регистрация не са взели участие депутатите на Българска социалистическа партия, а от Движение за права и свободи се е записал един човек. От ръководещите от ГЕРБ са се записали 85 при 95 по лист, съдружните им сътрудници от Обединени патриоти са били 20 от 21 по лист. От групата на " Воля " са се записали двама от 12 по лист, а от самостоятелните са се записали четирима народни представители.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР