Единствената конкурентка на Соня Йончева за сопрано номер 1 в

...
Единствената конкурентка на Соня Йончева за сопрано номер 1 в
Коментари Харесай

Нетребко от болницата с К19: Ще се справим - slava.bg

Единствената съперничка на Соня Йончева за сопрано номер 1 в света прописа от болничното заведение, където е с лек ковид19. "Ние можем да го създадем. Ние би трябвало да го създадем! Публиката го заслужава. Ще оцелеем. И в никакъв случай няма да се предадем! Обществото го изисква от нас. Културата ще победи! "

Днес в специфичен пост Анна Нетребко изрече своята взаимност към всички нейни сътрудници и другари, които ще пострадат от решението на управата на Metropolitan Opera да затворят популярната зала за сезон 2020/2021 и изрече своята вяра за намиране на излаз от тази обстановка. Нетребко още веднъж показа, че обществото не може да съществува без просвета и всички свързани със сцената са длъжни да я поддържат жива. Също толкоз значимо е и запазването на достолепието на артистите, както и правото им на работа.

През миналата седмица оперната прима Анна Нетребко показа със своите фенове, че има позитивна проба за COVID-19 и се намира под лекарско наблюдаване. Тя обаче съобщи, че постоянно е била наясно с риска от това да се разболее и никога не съжалява, че е възобновила своята артистична активност, тъй като счита, че през днешния ден културата е жизненоважна повече от всеки път.

Веднага след изписването си от болничното заведение Нетребко показа: "Това ще бъде последната обява, обвързвана с преболедуването ми на Covid-19. Повече в никакъв случай няма да се върна към тази тематика - не си коства! Искам да споделя с всички вас информация за това по какъв начин се разви при мен болестта и се надявам да бъде потребна. Всички мнения, чиито смисъл е: „ имате шанс, че сте оживели “ ще бъдат блокирани неотложно. Споделям с вас това, което ми споделиха лекарите. Да, сега в Москва има доста инфектирани хора.

Трябва да се има поради, че над 75% от тях се прекарват болестта леко, като елементарна простуда и не се нуждаят от хоспитализация. Вирусът може да засегне всеки човек по друг метод и то много бързо. Именно по тази причина е рисков! Аз самата имам слаби бели дробове, податливи на вируси на бронхити ( които съм изкарвала много по-тежко от този вирус). Именно заради тази причина бях уверена, че COVID-19 ще се развие по-тежко при мен. Затова незабавно щом температурата ми се увеличи над 39 градуса, отидох в болничното заведение.

Точно в точния момент! Вирусът бе овладян. Безброй доста капки, антибиотици, лекуване с плазма, инхалации с хелий, побеждават вируса за 8 дни. Сега се възвръщам, защото към момента имам уязвимост и лека кашлица. Обонянието ми съвсем се е възстановило и през вчерашния ден даже се пробвах да пея.

И съумях! Пневмонията, която изкарах не беше тежка и не се наложи потреблението на кислородна маска. В никакъв случай не давам препоръки, само че и несъмнено, не скърбя за нищо! Радвам се, че животът, работата и театърът се завръщат и никоя болест в никакъв случай няма да господства в живота ни!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР