Единичните версии на Fiat Topolino, посветени на Мики Маус, са

...
Единичните версии на Fiat Topolino, посветени на Мики Маус, са
Коментари Харесай

Уникалните Fiat Topolino, посветени на Мики Маус, оцветяват северната рампа на Lingotto

Единичните версии на Fiat Topolino, отдадени на Мики Маус, са подготвени да създадат своя дебют на спираловидната и завладяваща северна рампа на Lingotto в Торино - една вълнуваща самодейност, която оживява с помощта на партньорството с Pinacoteca Agnelli. Уникалните творби на изкуството са ситуирани около комерсиалния център Lingotto и неговата отличителна рампа, позволявайки на посетителите да се разхождат и да се възхищават на петте Fiat Topolino, до момента в който наближават La Pista 500 и Casa 500.

FIAT отдаде респект на 100-годишнината на Disney с извънреден подарък, като проектира пет тематични версии на новия Fiat Topolino, отдадени на Мики Маус. Единият, планиран със специфичното съдействие на художника на Disney Джорджо Кавацано, а останалите четири, проектирани от FIAT Centro Stile и въодушевени от Disney Creatives, олицетворявайки разнообразни артистични стилове - историческо, съвременно, улично и нереално.

Витрината с петте творби на изкуството е предопределена като подарък за всички, любопитни туристи, фамилии и преданата аудитория на двете марки – FIAT и Disney – и самия обаятелен град Торино, надълбоко многолюден от цветната жизнеспособност и артистичната стойност на дребните като размер, само че големи като прелест неповторими творби. Инициатива, отдадена на творчеството и известната просвета, служеща като здрав мост, отворен за всички, допускащ проучване на разнообразните светове в завладяващия подтекст на Lingotto. Това е свободно пътешестване в царството на изкуството - оживена и цветна пътека, където петте творения съставляват единствено дребен артистичен усет спрямо това, което чака любопитните гости в Casa 500 и La Pista 500. Тук прекарването кулминира в културна детонация със забележителна просветителна стойност.

*Източник: www.fiat.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР