Единейсет автомобила, отнети по новия закон от пияни и дрогирани

...
Единейсет автомобила, отнети по новия закон от пияни и дрогирани
Коментари Харесай

Mercedes ML, Land Rover... Започват продажби на коли, отнети от пияни и дрогирани

Единейсет автомобила, отнети по новия закон от пияни и дрогирани водачи в Бургаско, са в доста напреднала фаза за оповестяване на търг. Първите два невиждани до момента търга са изцяло готови и надлежно две коли ще бъдат оповестени за обществена обмен през януари.

Това сподели през днешния ден Нова тв от паркинга на бургаската полиция, където е цялостно с отнети МПС.

От репортажа се видя, че в двора на МВР престояват първокласни SUV-ове като Mercedes ML, Land Rover, Lexus, Toyota Land Cruiser, Citroen C-crosser.

Естествено, един път иззет, автомобилът може да бъде закупен назад и от притежателя си - стига да се яви и да се пребори на търга.

Според представителя на Национална агенция за приходите Бургас Христо Узунов става дума за дефинитивно отнети в интерес на страната коли.

" Вече приказваме за иззети МПС-та след приложимост на алкохол или на опиати. Първите два търга към този момент са планувани. Те ще се проведат при започване на януари. Става дума за две коли, взети от водачи, използвали алкохол.

Започваме да осъществяваме продажби едвам след правосъдни решения и присъда. Говорим за време от към три месеца. Началната тръжна цена постоянно е избрана от експерт с експертна оценка. "

От 11-те автомобила, които предстои да бъдат оповестени на търг, 8 са на водачи, използвали алкохол, стана ясно още от думите му. В портала на Национална агенция за приходите може да се откри цялата информация - данни, цени, дати за оглед и прочие

По думите му приходите за страната от продажби на търг досега възлизат на над 650 000 лв. - към този момент са продадени 27 автомобила в Бургаско - само че те са по други " линии "  - няма такива отнети от пияни и дрогирани. Има и коли на трафикати, превозвали мигранти.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР