Единадесет нови повдигнати пешеходни пътеки са изградени в Берковица, съобщиха

...
Единадесет нови повдигнати пешеходни пътеки са изградени в Берковица, съобщиха
Коментари Харесай

Изградиха нови повдигнати пешеходни пътеки в Берковица /снимки/

Единадесет нови повдигнати пешеходни пътеки са построени в Берковица, оповестиха от общината.
Пешеходни пътеки са построени след решение на Общинската обществено-консултативна комисия по проблемите на сигурността на придвижване по пътищата, в която членуват и представители на Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи – Берковица.
Изкуствените неравности са на основни места в града – на ул. ”Николаевска” – в региона на гробищния парк и преди кръстовището с ул. ”Парчевич”; на ул.” Александровска” – против „ Ловно-рибарското сдружение “, преди входа на поделението на “Гранична полиция “ в посока OMV и против пункта за годишен механически преглед; на ул. ”Сливница”- в региона пред мебелен магазин „ Мура”; на ул.”Кирил и Методий”- пред входа на стадиона и пред входа на Цех 42; на ул. ”Заряница” – след кръстовището с ул. ”Пиротска”.
Очаква се скоростта на преминаващите оттова моторни транспортни средства да се ограничи, което ще обезпечи по-голяма сигурност за пресичащите пешеходци.
Повдигнатите пешеходни пътеки са построени с висококачествени материали и са съобразени със законовите условия за сигурност на придвижването, разказани в Наредбата за изискванията за създаване или монтиране върху платното за придвижване на изкуствени неравности и на други средства за ограничение на скоростта на придвижване и условията към тях.
Поставени са съответните предупредителни пътни знаци и пътна маркировка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР