ЕДИН УЛТРА рядък суперавтомобил, поръчан за филм за Джеймс Бонд,

...
ЕДИН УЛТРА рядък суперавтомобил, поръчан за филм за Джеймс Бонд,
Коментари Харесай

Jaguar, използван във филма за Бонд, претърпява трансформация преди продажба за £2,5 милиона… не може да се купи в шоурумовете и съществуват само ЧЕТИРИ

ЕДИН УЛТРА необичаен суперавтомобил, поръчан за филм за Джеймс Бонд, ще бъде пуснат в продажба - против око -поливане на £2,5 милиона.

Този възмутително оранжев Jaguar C-X75 е един от четирите мотора, особено направени за кино лентата „ Спектър “ и удиви феновете в трагична сцена с автомобилно гонене по улиците на Рим.

Предлага се за продажба посредством търговците на първокласни суперавтомобили Kaaimans International, каскадьорската кола за огромен екран претърпя скъпа промяна, с цел да бъде легална за придвижване по пътищата.

Това е по този начин, тъй като моделът C-X75 не е разполагаем за закупуване от шоуруми - с истинската му идея, бракувана от Jaguar.

Моторът с 200 благи в час е един от четирите оживели автомобила, направени за кино лентата за Бонд от 2015 година, като петият е погубен по време на фотосите.

Колата ще бъде разпозната от почитателите на Бонд от вълнуващата сцена на гонене с коли, ситуирана по крайбрежията на река Тибър и по улиците на Рим.

Според интерв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР