Един скандал стана явен още в началото на миналата година.

...
Един скандал стана явен още в началото на миналата година.
Коментари Харесай

Защо започна скандалът между СкандаУ и Гери-Никол? Ето я истината според двете страни!

Един скандал стана очевиден още при започване на предходната година. Става въпрос за този сред група СкандаУ и Гери-Никол. Тогава Тото назова Гери-Никол " Cardi B от Aliexpress ", а тя не му остана длъжна. 

Виж още: Войната продължава! Тото от ''СкандаУ'' отново скочи против Гери-Никол, ето и за какво!

Всъщност абсурдът беше в няколко епизода. Така да вземем за пример Гери-Никол назова Тото Юдаслав и го упрекна, че се " качва на непозната популярност ". По думите ѝ той е посочил " какъв брой дребна душичка е ".

Виж още: Масло в огъня: Гери-Никол с тежки обвинявания към Тото от СкандаУ

При идващ план на Гери-Никол, " Дръжте се мъжки ", Тото още веднъж укори варненката, този път, че рефренът на песента е прекомерно прочут от шлагер на Джей Балвин.

Виж още: Наши VIP-ове обезпокоени от ковид - Нора Недкова пие медикаменти, Галин е покъртен от страната

Но за какво се стигна до всичко това? Отговорът дадоха група СкандаУ пред Star Reporter. По думите им всичко идва от лицемерието на Гери-Никол, която обществено декларира, че всички хора в музиката би трябвало да се поддържат, а самата тя не го прави.

Виж още: Азис уплаши почитателите - в болница, на система е и не се знае по кое време ще излезе

Лъчо и Тото дадоха два образеца - от една страна, че зад песните ѝ стоят по 50 индивида, а тя, като я пусне ария, не написа никого в описанието. Двамата обявиха още, че те са създатели на два от четирите ѝ шлагера. Другите два били дело на Криско. Другият образец беше с това, че по време на хип-хоп премиите 359Awards не приветства нито един от сътрудниците, към които насочва апели за поддръжка. 

Виж още: Какво се случи с Галя след ''Каризма''? Ето и английската история на известната певица

Помолена да разяснява абсурда със СкандаУ, Гери-Никол съобщи, че не ги познава, не ги знае кои са и попита има ли ги на картата.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР