Един от основните стълбове на една връзка е доверието и

...
Един от основните стълбове на една връзка е доверието и
Коментари Харесай

Зодиите, които винаги държат сметка на партньора си за грешките му

Един от главните стълбове на една връзка е доверието и отдадеността. Важно е обаче да запомните, че и двамата сътрудници са в един екип.  Следователно, когато единият от тях направи безобидна неточност, задачата на другия е да елементарни и не помни. Това ще резервира хармонията във връзката и положителните връзки сред сътрудниците. Участниците в една връзка би трябвало да бъдат опора един за различен и да се пробват дружно да минават пред сложните моменти и грешките. Но не всички зодиакални знаци схващат тази идея. Има някои, които събират завист и постоянно държат сметка за грешките, които техният обичан е направил. Дори да става въпрос за нещо безобидно като да вземем за пример за какво половинката им е одраскала леко колата, до момента в който е паркирала. Да, не е прелестно, само че сигурно не е станало преднамерено и не е нищо съдбовно. Въпреки това този човек непрекъснато ще натяква за станалото, даже месеци по-късно. Представете си по какъв начин биха реагирали при невярност или неистина.

Погледнете кои са хората, които непрекъснато държат сметка на своите сътрудници за грешките им, даже те да не са толкоз съществени:

Стрелец

Казват, че същинският мир идва единствено от това да простиш на някого, който обичаш, в случай че се разкайва за реакциите си. Въпреки това, Стрелецът има малко по-различна позиция по въпроса. Тези хора са склонни да наблюдават грешките на колегата си по безмълвен метод, единствено с цел да ги бележит в най-лошия вероятен миг. Това нормално е по време на спор или скандал. Тогава Стрелецът употребява тези неточности, с цел да се нахвърли против своята половинка и да завоюва разногласието посредством нанасяне на уличаващи вреди. Хората от тази зодия не могат да одобряват, че ще изгубят пререканието и са подготвени да упоменат нещо, което сте създали преди време. Те натякват ваши неточности, без значение че те може от дълго време да са забравени от вас или не са имали кой знае какви отрицателни последствия за връзката ви. Всичко това обаче няма значение за Стрелец. Тези хора държат сметка на другия за всевъзможни дреболии. Те ще се върнат към случай, когато сте не запомнили да купите самун, с цел да потвърдят какъв брой сте разсеяни.

Рак

Мнозина са склонни да имат вяра, че връзките са най-лесни за тези, на които им пука минимум. И за Рака това постоянно се случва, тъй като те са прекомерно деликатни със сърцето си. Те не се доверяват същински на сътрудник, даже след дълга връзка. Те постоянно демонстрират везните на справедливостта, с цел да преценяват дейностите на половинките си и да наблюдават грешките им. Това е, с цел да схванат дали любовникът им в действителност е заслужен за сърцето им. Тези хора няма да ви разрешават да ровите в телефона им и постоянно могат да имат загадка от вас за някои дребни неща.

Риби

Когато Рибите са във връзка, те гледат обективно на нелепостите на колегата. Представителите на тази зодия не им обръщат внимание видимо. Това е обаче, до момента в който не пристигна миг, когато изхвърлят целия прикрит яд от грешките в предишното. Въпреки че са воден знак, Рибите са склонни от време на време да потискат възприятията си, вместо да ги показват ясно. Това е по този начин, тъй като те не обичат да се конфронтират с половинката си. Този яд обаче има наклонност да се демонстрира по-късно под формата на възмущение към брачна половинка. Ето за какво Рибите постоянно държат сметка на индивида до тях за остарели неточности.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР