Един от основните футболисти на Виктория Пилзен – Павел Буча,

...
Един от основните футболисти на Виктория Пилзен – Павел Буча,
Коментари Харесай

Основен футболист на чехите: Знаем силните и слабите страни на ЦСКА

Един от главните футболисти на Виктория Пилзен – Павел Буча, бе избран да приказва на конференцията преди днешния мач с ЦСКА.

„ Очаквам с неспокойствие тази среща. Мисля, че ще можем да стигнем до груповата фаза на Лигата на конференциите и мисля, че ще можем да дадем всичко от себе си “, сподели Буча.

Той се оказа сюрпризиран от обстоятелството, че „ алените “ са отсрочили мачовете си от шампионата:

„ Тази информация е нова за мен. Ние сме добре готови, готвим се по един и същи метод за всеки мач. Мисля, че момчетата ще могат да устоят на темпото и ще се показват добре. Нямам огромна информация за българския футбол. Аз обаче си припомням за другарската среща с този противник преди година в Испания, помня добре резултата. Ние се подготвихме за този мач. Знаем слабите и мощните страни на тима. Познаваме играта и играчите на ЦСКА и мисля, че сме готови за тази среща “, сподели чешкият халф.

Буча приказва и за своя съотборник Ба Луа:

„ Стават такива неща. Той получи добра оферта и я одобри. Съжалявам, че стана по този начин, тъй като той е добър състезател и ни оказа помощ доста до този миг. Надявам се да може да ни помогне и този мач “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР