Един от най-загадъчните и обсъждани персонажи в забавното шоу „Маскираният

...
Един от най-загадъчните и обсъждани персонажи в забавното шоу „Маскираният
Коментари Харесай

Кой се крие зад маската на Гарванът?

Един от най-загадъчните и обсъждани персонажи в занимателното шоу „ Маскираният певец” – този на Гарванът, е певицата Михаела Маринова, научи „ Уикенд”. И до момента в който за множеството участници феновете и панелистите имаха десетки разнообразни догатки, страховитата птица е обгърната в тайнственост.

„ Аз съм Гарванът. Аз знам цената на триумфа. Понякога се постанова да направиш крачка обратно, от време на време би трябвало да започнеш всичко изначало. Но значимото е да не спираш да летиш, тъй като другояче ще паднеш от високо. Мога да съм актьор, само че мога да бъда и от другата страна. Уча за това и доста ми харесва. Влизам на сцената и под прожекторите от всичките им страни. Обичам височините, обичам природата, само че най-обичам есента, тъй като тя ми донесе милиони”, съобщи в първата си визитка Гарванът.

Преди 6 години Михаела нашумя с присъединяване си във втория сезон на музикалното шоу „ Х Фактор”, само че доближи единствено до „ Къщи на съдиите”. В третия сезон тя стана едно от определените 4 девойки в тима на Саня Армутлиева и стигна до самия край, на който пя в дует с спечелилия от английския „ Х Фактор” Джеймс Артър. Макар че се класира трета, едвам на 21 години Михаела към този момент има 8 записани части, а есента в действителност й донесе милиони, само че в преносен смисъл. Хитът й „ Листата падат” с Павел и Венци Венц й донесе 14 милиона гледания в международния видеоканал ютуб. На Михаела постоянно й се постанова да застава и от другата страна на камерата, защото сега учи музикално-сценична постановка в Музикалната академия, а това съответствува с една от най-големите улики във визитката на Гарванът. Друг жокер за феновете бе цигулката, на която свиреше мистериозната птица. Едва 6-годишна Михаела е почнала да върви на уроци по пиано и цигулка и нееднократно е изтъквала, че това е обичания й инструмент.

След първото осъществяване на Гарванът на безконечния шлагер на английската рок група „ Куин” „ Love of my life”, панелистите допуснаха, че под маската се крият Мая Бежанска, Яна Титова, Тита или режисьорката Зорница София. Една от уликите в представянето на Гарванът, че от време на време се постанова да направиш крачка обратно, бе видяна единствено от малко на брой. На финала на визитката си той разпръсна към себе си прахуляк – жест, който прави и Михаела във видеоклипа на първия си записан шлагер „ Крачка напред”. „ Има единствено една певица, която има подобен характерният диалект с наблягане на местоименията и това е Михаела”, безапелационни са музикални специалисти.

След второто осъществяване на Гарванът на „ Feeling good” на канадският артист и композитор Майкъл Бубле, панелистите и феновете още повече се объркаха поради детския глас, който изпя парчето. Факт е, че с изключение на като певица, Михаела е известна и от дублажа. Тя озвучава разнообразни анимационни герои и това изяснява детското звучене на второто осъществяване на Гарвана. Преди 2 години гласовитата певица завоюва с брилянтните си превъплъщения различен формат, продуциран от Маги Халваджиян – „ Като две капки вода”. Артистичната Михаела потвърди, че за нея не е проблем да се превъплъти в разнообразни мъжки и женски персонажи като ромската перла Софи Маринова, Елвис Пресли, Бруно Марс и Селин Дион.

След втората ария на Гарнванът четиримата панелисти смениха първичните си догатки с нови. Ники Кънчев допусна, че това е певицата Тони, Гала заложи на скандалната Лейди Би, а Геро – на Алекс Раева. Мария Илиева дефинира осъществяването на Гарванът като шедьовър и разгласи, че се колебае сред Михаела Маринова и Виктория Георгиева от „ Х Фактор”.

Костюмът на мистичния Гарван се оказал най-сложен за осъществяване, призна стилистката Кремена Халваджиян. В процеса на основаването му се наложила цялостна смяна в структурата му. Тъй като тежал 30 кг, а Михаела била много нежна, се наложило да бъде преработен по този начин, че да може да го носи. Именно той се оказа най-харесван от феновете на занимателното шоу.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР