Един от най-влиятелните футболни агенти Мино Райола направи уточнение относно

...
Един от най-влиятелните футболни агенти Мино Райола направи уточнение относно
Коментари Харесай

Райола разясни за изказването си относно Халанд

Един от най-влиятелните футболни сътрудници Мино Райола направи конкретизиране по отношение на изявлението си пред „ Sport 1 “. В него той разяснява, че клиентът му Ерлинг Халанд може да продължи кариерата си в един всред Барселона, Реал Мадрид, Манчестър Сити и Байерн Мюнхен.

Оказва се обаче, че той не е имал тъкмо това поради. Ето какво показа сътрудникът:

„ Четирите клуба, чиито имена загатнах, бяха просто образец. По този метод желаех да кажа, че Ерлинг ще отиде в някой от топ 15 на тимовете в Европа. В момента Халанд е фокусиран само върху футбола и не се водят договаряния с никой клуб. И дублирам казаното към този момент, че въобще не е несъмнено, че през лятото той ще смени клуба. Възможно е това да се случи през по-следващото лято “, разяснява Райола.

Говори се, че в договора на нападателя с Борусия Дортмунд има уговорка, съгласно която след края на сезона той ще може да напусне против сума сред 75 и 90 милиона евро. 75 млн. е минимумът, а всичко от горната страна е според от активирането на разнообразни бонуси въз основа на изявите му и триумфите на клуба. Общата сума обаче няма по какъв начин да надвиши 90 милиона.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР