Един от най-великите треньори в историята на футбола се бори

...
Един от най-великите треньори в историята на футбола се бори
Коментари Харесай

Сър Алекс се бори за живота след операция от инсулт

Един от най-великите треньори в историята на футбола се бори за живота си след прекаран тежък инсулт и интервенция.  Алекс Фъргюсън е бил признат по неотложност в болница, оповестиха медиите на Острова. 76-годишният шотландец е бил приет в болница тази заран с мозъчен кръвоизлив и към този момент е бил опериран. Информацията беше доказана от самия клуб.

Фъргюсън се е почувствал зле още през вчерашния ден, а тази заран в дома му е била извикана кола за спешна помощ, която го е откарала в Salford Royal Hospital. Операцията е минала сполучливо и моментното положение на сър Алекс е устойчиво, само че той се нуждае от интервал на интензивни грижи, с цел да се възвърне изцяло, се споделя в формалното известие на Юнайтед. 

Заради влошеното здравословно положение на Фъргюсън, неговият наследник Дарън, който е управител на Донкастър Роувърс, е пропуснал днешния мач на отбора си против Уигън от последния кръг на Лига 1. Сър Алекс Фъргюсън е най-успешният управител в историята на Манчестър Юнайтед. Той завоюва 13 шампионски трофеи отпред на отбора за 26 години и се отдръпна през 2013 година. 

На 29 април той връчи плакет на мениджъра на Арсенал Арсен Венгер, който също се отдръпва в края на сезона след 22 години отпред на „ артилеристите ”. Това се случи по време на мача сред „ топчиите ” и „ алените дяволи ”, които завоюваха с 2:1 на своя „ Олд Трафорд ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР