Един от най-усмихнатите, позитивни и отборни играчи на Игри на

...
Един от най-усмихнатите, позитивни и отборни играчи на Игри на
Коментари Харесай

Симона след "Игри на волята": Кои са големите разочарования и поуки след шоуто? И какво ѝ предстои?

Един от най-усмихнатите, положителни и отборни играчи на " Игри на волята ", Симона, напусна шоуто след елиминационна борба с Ваня. Като участник ще я запомним с нейната безкомпромисност що се отнася до правила и морал, а като човек, въпреки и да не желае всички да я харесват, тя си пожелава едно: всички да са щастливи, усмихнати, оптимисти, а коронавирусът да изчезне.

Симона признава, че майка ѝ постоянно ѝ споделя, че е прекомерно наивна, само че тя ще продължи да има вяра. Впрочем точно майка ѝ е тази, която я е предиздвикала да се запише на кастинга за " Игри на волята ", само че окончателното решение взима, когато схваща, че фотосите ще са на морето. 

Със Симона си поговорихме за участниците в " Игри на волята ", персоналната воля и зоната на комфорта!

При предпоследната ти борба в " Игри на волята ", когато падна от кръста, ти се разплака. Израз на какво бяха тези сълзи?

Бях доста тъжна, че не можах да устоя повече. Исках нашето племе да продължи и никой да не си потегля. Това беше доста прочувствена борба за мен, даже от болничното заведение излязох поради нея. Емоцията ми пристигна допълнително. 

Виж още: Каква би трябвало да е дамата до Александър от " Игри на волята "? И за какво забива по 800 пирона дневно?

Смяташ ли, че в случай че Рибарите бяха изгубили тази борба и те бяха отишли на номинационен съвет при последващи номинации на Жътварите, те щяха още веднъж да те предлагат?

Напълно е допустимо. Но тогава щях да съм изцяло здрава и да имам по-голям късмет, а не както бях в последната борба. Просто желаех племето да се резервира, тъй като бях сигурна, че Ваня ще победи, против който и да се изправи. 

Предполагам, че ще продължиш да гледаш „ Игри на волята “. Кои състезатели са ти огромните любимци?

От ден едно любимци са ми всички от племето на Ловците. Много държах на нашия тим. Ако би трябвало да посоча един човек, то това е Тодор. Той е доста борбен, има голям хъс и в борбите постоянно играеше със сърце. Аз съм също подобен човек и може би по тази причина толкоз доста го харесвах. 

Успя ли да поставиш началото на нови другарства с някого от „ Игри на волята “? Разкажи ни повече за тези другарства?

Смятам, че с 98% от хората се чуваме, пишем си, поддържаме си хубави връзки. Всички са доста готини и считам, че и отсега нататък ще продължим да поддържаме връзка. 

Ти по този начин и не съумя да се схванеш с девойките от племето на Ловците. Дори пред „ Събуди се “ за любимец от дамите уточни Джери, а не да вземем за пример Ваня или Йоанна. Защо се получи по този начин?

Имах малко по-различни връзки с тях. Не харесах това, че ми приказват зад тила. Аз бях директна с тях и считам, че по този начин би трябвало да бъде. По-добре хората да знаят какво мисля за тях, вместо да приказвам зад тила им. Много ненавиждам да ме лъжат. Бях разочарована от това, че Йоанна ме е лъгала толкоз време (бел. ред. Че Йоана е крила роднинската си връзка  със Екатерина). Иначе и двете са почтени. Ваня е доста мощен състезател, макар че сме спорили много с нея. Но това не значи, че тя е слаба. Ние и в този момент се чуваме с нея да вземем за пример, само че просто не е моят любимец, тъй като не беше почтена и откровена. 

Виж още: След " Игри на волята ": Защо Станимира е разочарована от Ники и кои са приятелите ѝ в шоуто?

Досега, като гледа „ Игри на волята “, към този момент като фен, удовлетворена ли си от представянето си в шоуто? Имаш ли рецензии към представянето си?

Пробвах себе си, изпитах се. Трябваше в някои моменти да помисля повече и да не бързам толкоз. Но несъмнено съм удовлетворена от себе си и видях, че имам волята за тази игра. Щастлива съм, че участвах. Най-голямата тръпка ми бяха игрите, поради тях влязох в шоуто. Ако можех да върна времето обратно, отново бих взела участие и то единствено поради игрите. Усещах такава тръпка всякога, като излизах на арената! Треперех, нямах самообладание да ни кажат какви са разпоредбите и да започваме. 

Аз персонално нито в миналото съм гребала, нито съм се набирала по стени, с въжета, не съм ходила на кокили, не съм редила пъзели… доста неща не бях правила в живота си, само че това беше в действителност ужасно! 

Гледайки шоуто, промени ли мнението си за някой от другите участници – някой да те е разочаровал или пък някой, за който си имала по-лошо мнение, а след това да ти се вдигнал в очите?

Не съм имала неприятно мнение за никого. Просто бяхме доста разнообразни и може би по тази причина не се разбирахме с някои от членовете на племето. Но това е обикновено – аз и в живота си не се разбирам с всички и не държа всички да ме харесват. А и в „ Игри на волята “ бяхме по 24 часа дружно и в един миг и себе си не можеш да понасяш, какво остава за другите?

След като си потеглих, аз писах на всички и им се извиних. Каквото и да съм споделила, не е било за да ги обидя. Просто, когато си нервозен, казваш неща, които другояче не би споделил. Аз си резервирам най-положителните мемоари от предаването и не желая да мисля за неприятните моменти, които сме имали.

Под твоя обява в Instagram написа, че нищо не знаем за връзките сред участниците. Може ли да разкажеш за връзките ти с Екатерина. Защо бяха обтегнати?

Тя имаше много изострен език, контрираше всички и това, което най-вече не ми харесваше, беше отношението ѝ към племето. Тя споделяше, че те не са племе, а просто някакви хора, с които тя няма по какъв начин да бъде тим. Това е цялостна диаметралност на мен самата – аз съм екипен състезател и считам, че постоянно би трябвало да даваш късмет да другите. Аз съм правила много взаимни отстъпки в нашето племе, с цел да можем да се стиковаме и да се разбираме. За мен тя трябваше да даде късмет на всички. Разбирам, че това може би е било спортна завист, въпреки всичко всички сме отишли да се състезаваме, само че на мен това не ми хареса. 

Пред „ Събуди се “ сподели, че не си гледала първия сезон на „ Игри на волята “. В шоуто стана ясно, че не се занимаваш със спорт. Дали въпреки всичко преди старта на фотосите си се подготвяла физически за борбите по някакъв метод?

Имах близо месец да се приготвя, само че не направих нищо. Майка ми непрекъснато ме караше да упражнявам. Аз не желаех – упражнявала съм 10 година професионално фитнес, само че се контузих тежко, извадих си рамото. По-късно при каране на мотор съм си чупила ключицата и всяка подготовка ми беше тежка и сложна. Просто си споделих, че няма да упражнявам и ще дам всичко от себе си. Майка ми и до ден сегашен ме укорява, че в случай че съм била упражнявала, съм щяла по-добре да се показва. 

Разкажи ни малко повече за себе си в персонален проект – с какво обичаш да се занимаваш в свободното време, има ли човек до теб, който те въодушевява?

Обичам високите скорости – карам коли, мотори. Обичам да пътувам, непрекъснато съм някъде, обичам планините, водопадите, природата като цяло. Не обичам да си почивам. Всички ме дефинират за доста ухилен и сияен човек. Нямам човек до себе си. Затова си взех и куче – да има на кого да давам любовта си. 

Пред „ Събуди се “ сподели, че към този момент живееш в София и имаш нова работа. С какво ще се занимаваш в този момент?

Отворих нова страница за себе си. Искам да изляза от зоната си на комфорт. За една седмица взех решение да пребивавам в София, открих си квартира и работа. Тук, в Ловеч, се усещам доста добре – при родителите си съм. Но не желая да върша едно и също всеки ден. И считам, че София ще е едно премеждие за мен и ще изпитам себе си. Пък крачката обратно постоянно е доста лесна. Ще работя в мобилен оператор като търговски показал за бизнес клиенти. 

Какво смяташ, че ще ти липсва от родния Ловеч? 

Семейството. Много съм привързана към тях. Винаги съм казвала, че съм ужасно богата, тъй като имам родителите си. Но действително това са 160 км от София до Ловеч и постоянно ще мога да отида и да ги видя. 

Изображение: https://www.instagram.com/simona_stanislavova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР