Един от най-търсените ергени у нас се оказа не милионерски

...
Един от най-търсените ергени у нас се оказа не милионерски
Коментари Харесай

Известен водещ на NOVA е ерген за милиони, вижте защо

Един от най-търсените ергени у нас се оказа не милионерски наследник, нито ВИП звезда, а водещ по NOVA. Телевизионерът Жоро Игнатов е несклоняем към неправдата освен в границите на предаването „ Съдебен спор “, само че и отвън него. Журналистът, който е и юрист, е помагал на десетки хора в потребност както в репортажите си, по този начин и с персонални старания по-късно.

„ Болката на хората, мизерията, нищетата – тези неща ме натоварват. Продължавам да мисля за тях и след края на предаването. Не единствено че се грижа за героите от репортажите си, а и виждам да им оказа помощ по един или различен метод “, споделя Игнатов пред списание „ Биограф “.

Той се бори в поддръжка на онеправданите хора в живота. Просто на може да подмине и да каже: „ Това не ме интересува ". Жоро Игнатов е самоуверен и твърдоглав в борбите си против несправедливостта и в това време e сърдечен, положителен и земен човек. Има двор с градина и всяка свободна минута прекарва там сади, пресажда, „ чисти си съзнанието и не помни за всички съществени проблеми, с които животът го среща ".

А заран, когато е навалял сняг, става рано, изрива пред къщата и като минат дамите от " Чистота ", споделя: „ Колежки, закъсняхте! ". Черпи ги кафе, чай, каквото им се пие и те посядат на пейката, която домакинът самичък инсталирал.

В работата си е безрезервен, решил е десетки проблеми на свои клиенти, без да им желае нито лев в подмяна.

Ако огледа обратно, той е горделив от себе си, удовлетворен е, тъй като не е направил компромис с правилата си, не е предал непосредствен човек, написа " Минаха години ". „ Аз съм грижлив наследник, брат, племенник, внук, добър и почтен човек ", сподели Жоро Игнатов. Наистина златен ерген!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР