Един от най-талантливите родни изпълнители отпразнува своя рожден ден. Младият

...
Един от най-талантливите родни изпълнители отпразнува своя рожден ден. Младият
Коментари Харесай

Метаморфозите на Кристиан Костов: Певецът на 21 и продължава да впечатлява с визия

Един от най-талантливите родни реализатори отпразнува своя рожден ден. Младият артист Кристиан Костов навърши 21 години и означи празника си в стеснен кръг, демонстрират фотоси, които младата сензация качи в Инстаграм.

" Днес съм на 21. Изминах дълъг път и съм признателен на всички, които ми разрешиха да пораствам, да се трансформирам, да бъда човек без никакъв боязън. Обичам ви, хора. Ако желаете да ме подкрепите, споделяйте песните ми, музиката ми ", написа прочувствено 21-годишният Кристиан, който се е спрял на много забавен тоалет. Костов е облечен в изчистен сребрист костюм, който е с необятна кройка - каквато е последната фешън наклонност по международните сцени. 

Виж още:

През годините Кристиан е посочил, че е самоуверен в своите фешън метаморфози. Не се тормози да бъде себе си, а точто поради това неговите почитатели го обожават, тъй като от него чакат... непредвиденото. Един ден ще е с къса черна коса, малко по-късно ще се появи с дълга, обсипана с цветни кичури в един или различен цвят.

Виж още:

Модният нюх на Костов също притегля внимание, тъй като облеклата му несъмнено не са за всеки човек. Все отново артистите са хора, които обичат да предизвикат себе си, само че публиката, а Кристиан умее да прави тъкмо това, само че дано не забравяме едно - всичко това е подплътено с доста певчески гений, който Костов има по рождение.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР