Един от най-странните дебюти по време на 88-то издание на

...
Един от най-странните дебюти по време на 88-то издание на
Коментари Харесай

Българската Sin S1 е най-странната кола на салона в Женева

Един от най-странните дебюти по време на 88-то издание на Автомобилен салон Женева, който видяхме персонално, е на българската Sin S1. А странна е даже меко казано, само че не употребявам грозна, с цел да не бъда упрекнат за нещо, за което нямам виновност. И написах „ една от най-странните”, тъй като на салона бе показана и серийната летяща кола Pal-V Liberty.

Странното жълто тяло на Sin S1 стои по средата на щанда на Sin Cars, а от двете страни е обградено от спортния R1 и хибридна версия на уличния R1, която предлага на лидера 800 к.с., само че против 219 000 евро.

ПОТОПЕТЕ съдебна експертиза В АТМОСФЕРАТА НА ИЗЛОЖЕНИЕТО С НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Жълтият S1 няма аналог на салона (за положително или лошо), защото съставлява самобитно автомобилно Lego. Определението на Росен Даскалов за това му създание е „ наличен модулен автомобил”. За наличен се съгласих, само че модулите са като че ли издялкани с длето и наподобяват неуместно. Целият дизайн е безразсъден, установявам с отегчение.

Идеята е, че главното тръбно шаси може да носи разнообразни външни панели, интериорът се конфигурира съгласно тях, задвижването също се модифицира. Това значи, че може да конфигурирате колата за офроуд, а по-късно за шофиране на писта. На хартия звучи доста добре, само че в реалност наподобява доста зле.

Моделът може да се поръча с два мотора – 2,0 и 3,5 литра и надлежно 255 и 365 к.с. С тях S1 може да форсира до 100 км/ч за 2,8 и 2,5 секунди.

Производството на S1 ще стартира през 2019 година, само че с този дизайн надали ще има искащи да се сдобия с него, въпреки цената му да е $49 990.
 Този Veyron е отблъскващата дизайнерска прищявка, унищожила най-бързият дълго време автомобил. Имитира керамични плочки и евентуално би стоял добре в банята, само че кой държи кола за няколко милиона в тоалетната си? Този Veyron е отблъскващата дизайнерска прищявка, унищожила най-бързият дълго време автомобил. Имитира керамични плочки и евентуално би стоял добре в банята, само че кой държи кола за няколко милиона в тоалетната си?  Този Phantom е най-пошлият експонат в Този Phantom е най-пошлият експонат в " Палекспо ". Намира се през една кола от Veyron-a, още веднъж на щанда на Mansory. Най-богатият сводник в света би се чувствал чудесно в нея.

Volvo XC40 е „ Автомобил на 2018 година в Европа”
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР