Един от най-силните отбори в света - Астана, обяви първите

...
Един от най-силните отбори в света - Астана, обяви първите
Коментари Харесай

Астана обяви първите състезатели за Тур дьо Франс

Един от най-силните тимове в света - Астана, разгласи първите двама колоездачи за Тур дьо Франс. Честта се падна на Алексей Луценко от Казахстан и Михаел Валгрен от Дания. Отборът ще анонсира всеки ден по един играч.

Разбира се, вътре са водачите Фабио Ару и Якоб Фулсанг, който завоюва Критериума Дофине преди броени дни и даде поръчка за купата на Тура. Но те не подлежат на оповестяване.

" Отивам на Обиколката на Франция с две ясни задания: да оказа помощ на моите водачи и да се опитам да подобря персоналния си резултат. Готов съм ", съобщи Луценко.

                                Алексей Луценко

Той дебютира на Тура през 2013 година, само че напусна надпреварата в стадий номер 18. Завърна се едвам предходната година и приключи на 62-о място.

Този сезон 23-годишният колоездач има трето място на съревнование в Европа и победа в Азия. Той завоюва стадий от Париж-Ница предходната година, който съответствува изцяло с стадий номер 19 от Тура.

Валгрен също разгласи задачите си. " Имаме доста мощен тим. Якоб и Фабио са любимци и ще гледаме да им помогнем оптимално. Лично за мен си поисквам една етапна победа ", сподели 25-годишният датчанин.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР