Един от най-силните футболисти на Байерн (Мюнхен) този сезон -

...
Един от най-силните футболисти на Байерн (Мюнхен) този сезон -
Коментари Харесай

Томас Мюлер по време на голеадата: Напред, напред!

Един от най-силните футболисти на Байерн (Мюнхен) този сезон - Томас Мюлер, не е спирал да подканва своите да нападат без значение какъв брой попадения към този момент има във вратата на Барселона. Баварският отбор смаза каталунския конкурент с убийствена преса и изумителен % завоюва конфликти. Германският стрелец вкара две от попаденията и не преставаше да притиска играчите на Кике Сетиен.

" Напред! Напред! ", се чуваха крясъци на Мюлер и след петия гол във вратата на Марк-Андре тер Стеген, написа испанското издание Marca. " Поглеждайки в формалните мачове против Меси, се вижда, че не играя по никакъв начин зле в тях ", беше декларирал нападателят години преди петъчната лекция в Лисабон.

На клубно равнище Мюлер и Меси са се срещали пет пъти. Първият е през 2013 година в Шампионската лига, когато Байерн печели елиминацията с общ резултат 7:0. В първата среща, приключила 4:0, Мюлер бележи две попадения, а в реванша се регистрира с един гол. През 2015 Барса изхвърля германците на 1/2-финалите след 3:0 на " Камп Ноу " и загуба с 2:3 в Мюнхен. В реванша Мюлер вкарва победния гол.

На равнище национални тимове Германия има две победи против Аржентина на Меси. През 2010 Бундестимът громи с 4:0, а първият гол е на Мюлер. На финала на Световното състезание през 2014-а германците стигат до купата след 1:0 в продълженията. Томас Мюлер, необичайно или не, е третият най-резултатен футболист в елиминациите на Шампионската лига с 23 гола. Пред него са единствено Кристиано Роналдо и Лионел Меси, въпреки и те да много по-напред - 67 гола за португалеца и 47 за аржентинеца.
Шампионска Лига 1/4 кръг, петък 14 август  Барселона 2:8краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР