Един от най-разпространените начини за поставяне на спортни залози е

...
Един от най-разпространените начини за поставяне на спортни залози е
Коментари Харесай

3 съвета, без които не можете да намерите добра прогноза за права колонка


Един от най-разпространените способи за слагане на спортни залози е посредством така наречен права колонка. В идващите редове ще поговорим за това какво съставлява тя, кое е характерното, което би трябвало да знаем за този вид залози на спортни събития, и какви са преимуществата на предложенията за. Ще отредим и нужното внимание на отрицателните черти на правата колонка, които от време на време ни лишават от огромните облаги.
Какво значи „ права колонка “ и за какво този
залог е толкоз прочут?
Понятието права колонка най-общо казано съставлява един
залог, включващ повече от една селекция. Позната още като многоброен залог или батерия, правата колонка е измежду най-предпочитаните видове залози, тъй като тя носи солидна опция за огромни облаги, без цената на нашето влагане да се трансформира, в случай че сами не сме решили, че желаем това. В съпоставяне със системите да вземем за пример това е огромно предимство за правата колонка, защото системите изискват цената на залога да бъде вложена няколко пъти, съгласно зависи от броя на селекциите. При правата колонка без значение дали сме селектирали 2 събития или 10, залогът ни остава еднакъв. По този метод с шанс, познания или композиция от двете се е случвало най-малък залог да носи страхотни облаги.

Един от минусите на правата колонка обаче е обвързван с уязвимостта към загубата. Ако сме създали
залог, съдържащ 10 селекции, от които 9 са се оказали сполучливи, а една от всички е била неправилна – следователно няма да сме спечелили нищо, макар че сме били покрай триумфа. Така че рискът, който поемаме при вършиме колонки, с доста селекции е доста по-голям, отколкотоако същото се получи при залог на система.
Как да подберем вярно залозите си за правата колонка?
Изборът е строго самостоятелен, зависи главно от желанията и ползите на потребителите, които залагат. Повечето
букмейкъри не слагат ограничавания, с които да създадат селекциите невъзможни за композиция с други. Ограничението по-скоро идва от броя оптимални селекции, само че той е задоволително стабилен в множеството случаи, с цел да са удовлетворени и клиентите. За да извършите залог с права колонка, е задоволително да разгледате листата със събития и да изберете това, което ви интересува.
Съвети за сполучливи
залози
Първият съвет, който бихме желали да ви дадем, е да не залагате на спортове и шампионати, които не следите. Информацията налична за някое събитие може да се окаже от основно значение за това дали догатката ви може да се окаже правилно или не.

Следващата тенденция, към която си заслужава да се стремите, е да не вършиме
залози в права колонка обхващащи събития, които са на огромно времево разстояние едно от друго. Например в колонката си включвате дербитата в поредни кръгове в шампионата, което следите и на което сте разпален почитател. Но в дуела другата седмица няма да играят звездите на тима, който очаквате да завоюва, тъй като са получили травми, санкции, повиквателни за национални тимове, скарали са се с треньора или просто ще отсъстват по персонални аргументи. Варианти доста, а успеха внезапно става не чак толкоз евентуална. Една седмица време е доста в света на залозите. А както към този момент казахме информацията е същинско благосъстояние.

Последният съвет, който бихме ви дали, е да се опитате да държите броя селекции във фишовете с права колонка колкото се може по-малък. Така ще ограничите риска да се окажете разочаровани, тъй като един мач е „ избягал “. Много по-вероятно е да извършите 10 печеливши фиша с по 2-3 селекции, в сравнение с 2-3 фиша с по 10 селекции. Не че е невероятно, несъмнено, по тази причина и ви пожелаваме триумф, само че в случай че залагате, дано постоянно е в границите на рационалното.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР