Един от най-разпознаваемите футболисти в Бундеслигата за последните близо 20

...
Един от най-разпознаваемите футболисти в Бундеслигата за последните близо 20
Коментари Харесай

След близо 20 г. в Бундеслигата Писаро мисли само за едно нещо

Един от най-разпознаваемите футболисти в Бундеслигата за последните близо 20 години Клаудио Писаро към момента преследва високи резултати. Нападателят е на 40 години, само че отново е на равнище за Вердер (Бремен). Той към момента не знае дали няма да остане във футбола за още една акция, откакто през последните сезони на няколко пъти беше подготвен да каже “Стоп”, само че в последна сметка подписваше нов контракт.

За момента той има единствено една цел - да играе на финала за Купата на Германия. За тази цел Вердер би трябвало да пребори Байерн (Мюнхен) в полуфинална среща, която ще се играе в сряда на “Везерщадион”.

“След края на сезона ще седнем с управлението и ще решим за бъдещето ми. Самият аз още не знам. Би било ужасно преди този момент да стигнем на финала в Берлин. Имаме сили за това, а и сме домакини на полуфинала”, разяснява Писаро. Евентуален дуел за трофея би бил негов девети.

В събота Писаро беше приветстван от ентусиастите на някогашния си отбор Байерн при появяването си в мача сред двата отбора за състезание на “Алианц Арена”. Очаква се при прекъсване с футбола на перуанеца да бъде препоръчана работа като дипломат на баварците.

Писаро дебютира в немския хайлайф още през 1999 година Той кара 19-ия си сезон в Бундеслигата. Бундеслига 30 кръг, събота 20 април  Байерн Мюнхен 1:0краен резулат  Вердер Бремен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР