Един от най-популярните канали в YouTube При Тото, който е

...
Един от най-популярните канали в YouTube При Тото, който е
Коментари Харесай

Клиповете от топ канала на Тото в YouTube са свалени заради история на Тити Папазов

Един от най-популярните канали в YouTube " При Тото ", който е на рапъра от " СкандаУ " Йонислав Йотов-Тото и е с над 240 хиляди клиента, " осъмна " без нито един видеоклип. Причината да бъдат свалени всички записани до този миг видеа е скандал, който се развихри в последните дни около история, разказана от баскетболния треньор Константин Папазов.

Преди няколко месеца, по време на 4-часовия им диалог пред аудитория в столичен спектакъл, Тити Папазов показа куп истории от живота си. Едната от тях обаче набра известност едвам през последните дни поради допирна точка със случая в Стара Загора - пребитото и нарязано с макетно ножче от гаджето си 18-годишно момиче. За да бъде гаврата с нея цялостна, най-после насилникът отрязал и косата й с машинка.

Рязане на косата било и наказването, което Тити определил на свое бивше гадже, като цялата тази история той описа точно в подкаста пред рапъра. Папазов изясни, че като млад имал връзка с 16-годишно момиче, което му изневерило с негов другар. Според него подстригването на косата се оказало най-подходящото наказване, което тя заслужавала. Тъй като обаче момичето много се борило, баскетболният треньор съумял " единствено " да й направи няколко дупки. Разказът на Тити докарва до смях и него, и водещия Тото.

От няколко дни този сегмент от изявлението се завъртя в цялото интернет пространство, точно откакто историята с 18-годишната жертва на принуждение в Стара Загора провокира всеобщо отвращение. Срещу видеото заваляват серия от докладвания на консуматори, което след това способства и за свалянето на всички видеа от канала на рапъра Тото. Самият той пък беше упрекнат, че поддържа насилието над дами.

Рапърът към момента не е коментирал протичащото се, само че изрично се разгласи срещу насилието над дамите. Направи го през уикенда, при гостуването си в " Събуди се ", където беше запитан какво мисли за скандалната история с 400-те шева. " Дано казусът да няма отворен край, нека да има правораздаване. На мен персонално ми писна като човек в тази страна да няма правораздаване. Как е допустимо за всичко да няма правораздаване? Как е допустимо, къде живем? Какво би трябвало да стане? От нас зависи, те си вършат каквото си желаят ", беше част от коментара на Тото в ефира на Нова ТВ.
Снимка: Facebook
Въпреки че Тото на този стадий да резервира безмълвие, в негова отбрана влезе брачната половинка му Криси. Майката на двете му деца не скри, че е възмутена, че обстановката е извъртяна по този начин, че Тото да бъде изкаран като мъж подкрепящ насилието. " Как е допустимо да кажете, че Тото подкрепял насилието! Не ви ли е позор? Не виждате ли този човек по какъв начин приказва за жена си на всички места! Не виждате ли с какво трогване, обич и отдаденост е към нея и фамилията си. Та аз пребивавам с него от 5 години и с ръка на сърцето ви споделям, че това е един от най-хубавите хора, които познавам ", написа в част от поста си брачната половинка му.

Все още случаят не е коментиран нито от Тити Папазов, нито от негови близки.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР