Един от най-популярните бразилски футболни отбори - Ботафого, ще играе

...
Един от най-популярните бразилски футболни отбори - Ботафого, ще играе
Коментари Харесай

Тъжен ден за Бразилия: Ботафого изпадна

Един от най-популярните бразилски футболни тимове - Ботафого, ще играе от новия сезон в Серия "В ".

Тимът, в който са играли митове като Гаринча, Диди, Карлос Алберто, Жаирзиньо и нидерландеца Кларънс Зеедорф, позволи загуба в 34-тия кръг с 0:1 като хазаин от Спорт Ресифе и за повторно в последните шест сезона ще се озове във второто равнище на бразилския футбол.

Ботафого има едвам 4 победи в 34 мача през сезона и със своите 24 точки заема последното 20-о място в класирането. Тимът от Рио де Жанейро е на 13 точки от избавителния бряг при оставащи едвам четири кръга.

Преди началото на сезона Ботафого се укрепи с японеца Кейсуке Хонда, а по средата на акцията притегли някогашния състезател на Челси Саломон Калу и Рафаел Форстър от Лудогорец, само че те не съумяха да оказват помощ да бъде избегнато третото изпадане от началото на века. За това не оказа помощ и назначението на аржентинеца Рамон Диас на треньорския пост, който бе уволнен преди да е водил и един мач, нито това на някогашния треньор на Лудогорец Пауло Аутуори, който към този момент е отпред на Атлетико Паранензе.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР