Един от най-популярните български диджеи – диджей Дамян и поп-фолк

...
Един от най-популярните български диджеи – диджей Дамян и поп-фолк
Коментари Харесай

Вижте къде диджей Дамян открил своята половинка Ваня

Един от най-популярните български диджеи – диджей Дамян и поп-фолк певицата Ваня имат дългогодишна връзка, която не е загадка за никого. Оказва се обаче, че той разкрил своята половинка на едно много ненадейно място и безусловно я измъкнал от мизерията. Красавицата изкарвала своята издръжка като касиерка в пловдивски супермаркет. Тя напълно била наясно, че е талантлива с певчески гений, само че изрично отказвала да се кълчи по кръчмите и нощните питейни заведения и по тази причина предпочитала да си стои зад касата в супермаркета. Не след дълго обаче, Ваня се срещнала с актуалната си половинка диджей Дамян, влюбили се и след това се родила тяхната първа ария, която стана цялостен шлагер – „ Котето любовно “. И даже и да не изглежа тъкмо по този начин, красивата певица в действителност е доста срамежлива и даже плакала по време на записа на песента, тъй като не желала да пее такива вулгарни неща.

Определено обаче изпълнителката е имала големи упоритости да стане звезда и това е победило над всички компликации, с които се е сблъскала по пътя си. Преди няколко години тя подписа контракт с „ Пайнер ” отново с помощта на връзките на диджей Дамян. Той й контракти даже дует с Преслава, а по-късно в нейн план се включват Джена и Анелия.
Ваня е родена на 3 септември 1977 година в село Ветрен дол. Музикалния си гений е наследила от нейната майка, която е била солистка във фолклорен отбор Пирин-Благоевград. Нейните първи певчески изяви стартират на 6-годишна възраст. На 10 години към този момент е част от музикалния духов оркестър на ОУ „ Христо Смирненски “. Изпълнява към 200 песни – попфолк, сръбски, гръцки, български фолклор.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР