Един от най-обичаните и харизматични актьори и певци Владимир Михайлов

...
Един от най-обичаните и харизматични актьори и певци Владимир Михайлов
Коментари Харесай

Владо Михайлов е новият ментор в Като две капки вода

Един от най-обичаните и харизматични артисти и артисти Владимир Михайлов е новият наставник в шоуто " Като две капки вода ". Това оповестиха водещите на имитаторското предаване Герасим Георгиев-Геро и Димитър Рачков по време на благотворителното издание на шоуто в неделя вечер. Специалното издание „ Като две капки вода за всяко дете “ се осъществя взаимно с УНИЦЕФ България и има за цел да поддържа идея – протекция на всяко дете от принуждение.

Владо Михайлов завоюва безапелационно предишния 11-ти сезон на музикалното предаване, като се превъплъти в голям брой емблематични облици. Най-силно, най-емоционално и най-запомнящо се бе неговото преобразяване във Фреди Меркюри и осъществяването на великата ария на Queen " Бохемска рапсодия ".

Taзи година в 12-и сезон звездата от " Братя " ще бъде наставник по актьорско майсторство на участниците и ще им дава препоръки за театралното държание и за това по какъв начин да построяват облика на другите артисти, които ще имитират. В предишните издания с това се занимаваше Ненчо Балабанов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР