Един от най-обичаните и авторитетни спортни сайтове у нас -

...
Един от най-обичаните и авторитетни спортни сайтове у нас -
Коментари Харесай

Gong.bg празнува 11 години, отдадени на спортните фенове

Един от най-обичаните и авторитетни спортни уеб сайтове у нас - Gong.bg, част от портфолиото на Нетинфо и Нова Броудкастинг Груп, отбелязва своя 11-и рожден ден, броени дни преди две от най-вълнуващите спортни събития за сезона – тенис шампионата DIEMA XTRA Sofia Open и Зимните олимпийски игри в Южна Корея.

По случай рождения ден, екипът на уеб страницата приготви и особено послание към своите читатели.

Феновете на спорта ще могат да проследят всичко обвързвано с тези две спортни събития посредством новите профилирани секции в уеб страницата, които са подготвили рождениците от Gong.bg. В действително време те ще могат да научат всички елементи, развития и мнения към тенис шампионата и Олимпиадата.

От 4 до 11 февруари столицата ни е хазаин на тенис шампионата DIEMA XTRA Sofia Open, който ще се излъчва по DIEMA XTRA. Надпреварата ще бъде от категория ATP 250, като спечелилият ще добави 250 точки към своя резултат в международната класация.

Следващото огромно спортно събитие, което всеки може да следи в Gong.bg, e XXIII Зимни олимпийски игри в Южна Корея. Те ще се проведат от 9 до 25 февруари, а страната е хазаин на олимпийски игри за повторно след летните през 1988 година в Сеул.

Тази година Gong.bg ще приготви и специфичен подсайт за Световното състезание по футбол през лятото в Русия с вести, настояща информация, експертни мнения и любопитни елементи за тимовете, историята на шампионата, играчите и други тематики, които вълнуват футболните почитатели. Подготовката за Мондиал 2018 към този момент стартира, като единствено към този миг новините, свързани с шампионата в уеб страницата, са повече от 1800.

Историята на Gong.bg стартира със основаването на спортно шоу „ Гонг “ по „ Дарик радио “ през 1993 година, което към момента продължава да се излъчва в радиоефира. Негов основател е Томислав Русев, който дружно с Ники Александров слага началото и на уеб страницата Gong.bg през 2007 година.

За своята 11-годишна история в уеб страницата могат да бъдат открити над 500 хиляди публикации, както и конгрес, в който потребителите разясняват всичко от света на спорта. Близо 200 хиляди са Фейсбук почитателите, които също се доверяват на Gong.bg и наблюдават спортните събития в страницата на уеб страницата в обществената мрежа.

Вижте още:

Кои са най-великите плувци в историята

Ники Александров за успехите, спорта и специалността

Gong.bg чества 10 години, изпълнени с победи

Gong.bg
СПОРТ Още трима българи се включват в DIEMA XTRA Sofia Open В Левски чашата е на половина цялостна Реал Мадрид единствен в Ла Лига с тъкмо 0 трансфера
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР