Един от най-известните танцови спектакли в света - Lord of

...
Един от най-известните танцови спектакли в света - Lord of
Коментари Харесай

Спектакълът Lord of the dance се завръща в България през май

Един от най-известните танцови спектакли в света - Lord of the dance , се за завръща в България през май. Създателят на шоуто - Майкъл Флетли, се обърна особено към българската аудитория от Будапеща.

Наричат го „ Властелинът на танца “. Негов е Гинес върхът за най-вече стъпки в секунда – цели 35.

„ В сърцето и мислите си, до момента в който копаех, аз в действителност бях на сцената на „ Медисън Скуеър Гардън “ с група танцьори и в никакъв случай не се отхвърлих от тази фантазия. Колкото повече остарявах , всички, даже хората към мен, споделяха: „ Невъзможно е! Не-раз-би-раш ли? Никога няма да успееш “, споделя основателят на шоуто.

Майкъл Флетли не просто съумява, той победи и разпродава местата на всички огромни арени по света. Българските му фенове могат да го видят във Варна на 21 май и в София на 23 май.

„ Много се вълнуваме, че ще можем да покажем и в България специфичното издание на Lord of the Dance, което отбелязва нашата 25 годишнина . Това е страна, която постоянно ни е посрещала доста топло, публиката е невероятна, тъй че всички ние и всички наши танцьори нямаме самообладание да дойдем “, споделя още той.

През февруари светът научи, че Флетли е претърпял интервенция от нападателна форма на рак и е под лекарско наблюдаване. Какво се е случило преди интервенцията, ще ви разкажем в предаването „ Тази неделя “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР