Един от най-известните пиратски сайтове „Пайрът Бей“ влиза в стрийминг

...
Един от най-известните пиратски сайтове „Пайрът Бей“ влиза в стрийминг
Коментари Харесай

„Пайрът Бей“ влиза в стрийминг войните с пиратски „Нетфликс“

Един от най-известните пиратски уеб сайтове „ Пайрът Бей “ влиза в стрийминг войните със собствен еквивалент на „ Нетфликс “.

„ БейСтрийм “ дава безвъзмезден достъп до хиляди откраднати филми и сериали, като някои от тях са част от портфолиото на „ Нетфликс “, „ Амазон Прайм “ и „ Дисни+ “, написа „ Индипендънт “.
Идва ли краят на " Нетфликс " превъзходството? През идващите няколко месеца компанията ще се изправи пред сериозна конкуренция
Възможността да гледаме пиратско наличие непосредствено онлайн се появява като бутон до дадения торент.

Новото бизнес начинание на „ Пайрът Бей “, разказано от самите тях като „ незаконен Нетфликс “ идва макар многочислените опити пиратският уебсайт да бъде свален по целия свят от 2003 година насам.

С по-голямото търсене на стрийминг услуги специалисти сигнализират, че пиратството също ще се ориентира към този вид платформи. Много от потребителите онлайн не могат да си разрешат да заплащат 100 и повече $ за достъп до наличието на всички стрийминг платформи и напълно естествено се обръщат към пиратство, разясняват разнообразни организации.
Стрийминг войни: НВО отмъкна и “Теория за огромния гърмеж ” от “Нетфликс ” Цената на договорката не се оповестява с акуратност, само че се знае, че тя е от порядъка на милиарди долари
„ Повечето продукции са извънредни за другите стрийминг платформи и за някои консуматори е доста мъчно да се абонират за всичко, което желаят да гледат “, разяснява шефът на анти-пиратската организацията „ Мусо “ Анди Чатърли.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР