Един от най-известните футболисти на Миньор (Перник) от близкото минало

...
Един от най-известните футболисти на Миньор (Перник) от близкото минало
Коментари Харесай

Пребиха жестоко посред бял ден легенда на популярен български клуб

Един от най-известните футболисти на Миньор (Перник) от близкото минало - Румен Андонов, е със съществени контузии от нанесени му удари. Ветеранът е грубо пребит, заяви брачната половинка му Марияна.

По думите й роденият 1961 година Румен Андонов е атакуван измежду бял ден от млад първенец по кикбокс. В момента легендата на Миньор е настанен в „ Пирогов “ със счупена на две места челюст, оток, потърпевшо око.

Съпругата му твърди, че „ шампиончето “ е не какъв да е, а наследник на пернишки прокурор, написа zapernik.com. Въпреки това тя е твърдо решена да отстоява справедливостта и правата на брачна половинка си.

„ Прокурорски наследник безнаказано безчинства в Перник! Съпругът ми е пребит измежду бял ден от първенец по кикбокс и други бойни спортове, и се намира в "Пирогов " със счупена на две места челюст, оток, потърпевшо око! И още веднъж се чака всичко да се „ покрие “! Отново се чака безучастие от страна на полиция и прокуратура! Ами, молете се, хора, идната му жертва (24-та? 25-та? Кой ли брои?) да не е вашият брачен партньор, брат, дядо, дете! Защото идващият набелязан (защото „ шампиончето “ го е чакало покрай паркираният автомобил) може да не е здрав 90 кг мъж, а едва момче. И тогава надали ще се завърши единствено със счупена челюст ", написа брачната половинка на Румен Андонов.

Той сега е президент на ФК Кракра 1919, а преди този момент има 14-годишен стаж в професионалния футбол в Миньор (Перник), като половината от времето е бил капитан на тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР