Един от най-известните актьори от Боливуд, по когото въздишат и

...
Един от най-известните актьори от Боливуд, по когото въздишат и
Коментари Харесай

Звезда на Боливуд на разпит за нелегален лов у нас, издирват го с Интерпол

Един от най-известните артисти от Боливуд, по който въздишат и хиляди българки, е бил привикан за незаконен лов в България, научи HotArena.

Родните служби са пуснали молба до Интерпол Сейф Али Кхан да бъде доведен в страната, с цел да го разпитата в качеството му на очевидец.
Полицията в България към този момент е повдигнала обвиняване против българина, който е провел незаконния лов. В хода на следствието стана ясно, че той е направил гонките особено за звездата от Боливуд. Как е станала връзката и къде се е провел самия лов, към момента не е ясно. Престъплението е осъществено когато Кхан е снимал филм у нас.

Според законите ни в случай че чужденец желае да взе участие в лов на глигани би трябвало да премине научен и на практика изпит , с цел да получи едномесечно позволение. Туристите могат да се снабдят с позволение от родината си, защото то важи и у нас.

През април Сейф Кхан беше оневинен по дело против него и още петима артисти, които бяха упрекнати в противозаконен лов на антилопи, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР