21.09.2024 ни носи транзита на Меркурий в квадрат с Юпитер

...
21.09.2024 ни носи транзита на Меркурий в квадрат с Юпитер
Коментари Харесай

21.09.2024: започва Щастлива Ера в живота на шест зодии от събота

21.09.2024 ни носи преноса на Меркурий в квадрат с Юпитер и всичко, което би трябвало да създадем, е да погледнем думите, съставляващи това събитие. Астрологически, Меркурий е пратеникът и когато е в квадрат с Юпитер, тук преглеждаме специфики. Сега единствено избрани хора ще получават огромни известия от Вселената.

Събота 21.09.2024 може да се почувстваме като че ли сме под по-малко напрежение, защото е уикенд, и това от своя страна ни прави по- възприемчиви към универсалните трептения. Чувстваме се по-спокойни, позволявайки на шест зодиакални знака да схванат това, което Вселената се пробва да ни съобщи.

Ще забележим, че на 21.09.2024 шест зодии ще получат особено обръщение, направено особено за нас. Ще го разберем, когато го чуем или забележим, и ще считаме това познание за нещо, което „ би трябвало “ да чуем. Всичко ще има смисъл, когато се случи.

 

Вселената има особено обръщение за шест зодии на 21.09.2024:

Овен

 Късметче за вашата зодия Овен

Пригответе се да получите доста особено известие на 21.09.2024, Овен. Докато известието идва непосредствено от Вселената и е предопределено единствено за вашите уши, то ще пристигна при вас под формата на добър другар, който ви споделя нещо пътем. Знаете по какъв начин от време на време някой споделя нещо, което е изречено повърхностно и все пак всичко, което вършиме, е да видите смисъл в това? Така минава този ден за теб, Овен.

Каквото и да ви каже вашият другар в този момент, е по какъв начин вселената стига до вас за нещо, което смятате, че би трябвало да знаете. Тъй като думите на вашия другар ще раздвижат нещо във вас, ще почувствате, че нищо от това не е съвпадане. Всичко е част от проекта за положително бъдеще.

И благодарение на директния Меркурий в квадрат с Юпитер на 21.09.2024, това се случва бързо и вие разбирате задачата съвсем незабавно. Има нещо за вас в този ден, Овен, и откакто го получите, незабавно ще започнете да го прилагате на процедура. Ще разберете какво е, когато се случи.

Близнаци

 Късметче за вашата зодия Близнаци

Винаги сте били възприемчиви и нетърпеливи да улавяте известия от Вселената и на 21.09.2024 ще видите, че благодарение на преноса на Меркурий в квадрат Юпитер нещата наподобява желаят да имат смисъл за вас. Това, което не си схванал през вчерашния ден, в този момент, в този ден, има цялостен смисъл за теб.

Това е по този начин, тъй като по време на Меркурий в квадрат с Юпитер на 21.09.2024 ние бързо разбираме нашите обстановки. Знаем, че доста идва към нас под формата на галактическа информация и желаеме да приемем всичко. За да създадем това, би трябвало да отхвърлим всички предразсъдъци за това, което Вселената може да желае да знаем.

Този път Вселената приказва, а не мозъкът ти, Близнаци, и това ще бъде доста любопитно за теб да помислиш. Веднага щом усетите това известие на 21.09.2024, което може да бъде предадено посредством другар или член на фамилията, ще знаете идващия си ход.

Лъв

 Късметче за вашата зодия Лъв

Има огромен късмет битката, загатната тук във вашия съответен свят, да е обвързвана с вас самите и сантиментален сътрудник. Може също по този начин да се разклони в фамилията, защото има огромен късмет на 21.09.2024 да почувствате, че не можете да издържите повече и че нещо би трябвало да се промени.

По време на преноса на Луната в тригон Меркурий в квадрат Юпитер на 21.09.2024 ще видите, че сте на края на разсъдъка си и стартирате да се чудите дали тази битка въобще си коства. Лъв, може да желаете да употребявате частта на Юпитер от този пренос, с цел да видите огромната картина. В последна сметка това си коства.

Въпреки това не е належащо битката да се трансформира в нещо, или по-скоро не е належащо да продължава до безконечност. Ако това е вашият сътрудник, за който приказваме тук, тогава има какво да обмислите, само че когато Луна тригон Меркурий квадрат Юпитер на 21.09.2024, стрелките сочат към връзка и цел за мир. Няма потребност от борба…разговорите ще свършат работа.

Везни

 Късметче за вашата зодия Везни

Има част от живота ви, която отива непосредствено в поддръжка на нещо, което има смисъл за вас. Изкачихте върха видяхте цялостната картината, получихте още по-голямо ентусиазъм. За вас към този момент няма алтернатива оттегляне.

На 21.09.2024 към този момент няма да ви се губи време. Ето по какъв начин можете да употребявате преноса на лунния тригон Меркурий в квадрат Юпитер в своя изгода, Везни, вие ще освободите целия си живот нагоре.

Скорпион

 Късметче за вашата зодия Скорпион

Ако има известие, което би трябвало да вземете в този ден 21.09.2024, Скорпион, това е нещо, което единствено вие бихте разпознали и ще го разпознаете по време на преноса на Меркурий в квадрат с Юпитер. Вселената ще се свърже с вас посредством някой от вашите другари и това, което ще ви кажат на този ден, ще бъде от изключителна значимост.

Може би тъй като сезонът се трансформира и всички се приготвяме за по-добър живот. Чувствате се подготвени да приемете всеки потребен съвет само че 21.09.2024. Искате останалата част от годината да премине безпрепятствено, защото сте положили огромни старания да задвижите това. Това прави един страховит ден да започнете нещо, което отлагате.

Меркурий в квадрат с Юпитер на 21.09.2024 ви носи концепцията, че в никакъв случай не е прекомерно късно да започнете отначало и че не е нужно да се придържате към предходни хрумвания за неуспех или забавяне. Този ден е доста позитивен и работлив за вас, Скорпион, и ще се радвате да чуете каквото и да чуете в този ден.

Стрелец

 Късметче за вашата зодия Стрелец

Меркурий в квадрат с Юпитер на 21.09.2024 обръща деня ви и му придава сериозна цел. Поради естеството на този пренос, вие, Стрелец, ще бъдете по-проницателни от нормално. Вие работите със светкавичната скорост на Меркурий и се движите с голямото заричане на Юпитер. Вие сте на прав път.

Вселената обаче желае да настроите тънко тази цел на този ден, 21.09.2024. През целия ден ще улавяте дребни знаци, които интерпретирате като потребни. Вече имате положително чувство за посока и сте доста отворени за приемане на външни известия.

Тъй като сте отворени, можете да разберете всичко, което би трябвало да знаете за избрани неща, които вършиме в живота си. Меркурий в квадрат с Юпитер е тип пренос, който работи с Вселената, с цел да разкрие това, което е било заровено във вас прекомерно дълго. Този ден ви носи вяра и визия за това къде желаете да отведете живота си от 21.09.2024.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР