Един от най-големите производители в света на тютюнева продукция Philip

...
Един от най-големите производители в света на тютюнева продукция Philip
Коментари Харесай

Philip Morris спира традиционните цигари във Великобритания

Един от най-големите производители в света на тютюнева продукция Philip Morris International (PMI) ще се откаже от продажбата на във Англия през идващите 10 години. Това съобщи пред вестник „ Дейли Мейл “ генералният шеф на компанията Яцек Олчак, представен от РИА Новости.

„ Искам да разреша на тази компания да остави тютюнопушенето в предишното. Смятам, че казусът с пушенето във Англия може да се реши най-много за 10 години “, сподели той.
 Филип Морис Интернешънъл придобива датската фармацевтична компания Fertin Pharma Филип Морис Интернешънъл придобива датската фармацевтична компания Fertin Pharma
Филип Морис Интернешънъл разгласи, че е сключила съглашение за придобиването на Fertin Pharma A/S -  водеща компания, баз...

Попитан дали това значи, че Philip Morris ще приключи продажбата на обичайни цигари във Англия в посочения от него период, той отговори: „ Напълно правилно “. Олчак заяви, че марката Marlboro ще „ изчезне “ от английския пазар и добави, че PMI „ безусловно несъмнено “ възнамерява да приключи продажбата на цигари във Англия.

Той съобщи, че хората, които желаят да продължат да пушат, ще могат да преминат на актуалните други възможности, като, смятащи се за по-малко нездравословни за здравето.

Историята на Philip Morris стартира с откриването през 1847 година в Лондон на първия магазин, търгуващ с ръчно свити цигари с ориенталски тютюн, приближаващ от Османската империя. През 1887 година компанията се споделя Philip MorrisCo., Ltd. Централният й офис се намира през днешния ден в Лозана. Сред марките й са: Marlboro, L&M, Philip Morris, Chesterfield, Parliament, Muratti, Virginia Slims и др. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР