Един от най-големите плейбои в световния футбол Кристиан Виери си

...
Един от най-големите плейбои в световния футбол Кристиан Виери си
Коментари Харесай

Кристиан Виери ще става баща

Един от най-големите плейбои в международния футбол Кристиан Виери си откри майстора. Бившият нападател на Италия се кротна до последната си половинка Констанца Карачоло.

Нещо повече, той ще стане татко за първи път. Красивата му половинка е бременна. Двамата бяха изловени от папараци по време на почивката им в Ибиса. На фрагментите ясно си проличава наедрялото коремче на Констанца. А бъдещият баща не стопира да глези обичаната си. Ден след излизането на материала и самата манекенка качи своя фотография, на която проличава бременното й коремче.

A post shared by Costanza Caracciolo (@costy_caracciolo) on Jul 9, 2018 at 3:48am PDT
Двамата са заобиколени от близки и родственици в очакване на появяването на дъщеричката им. Или най-малко по този начин твърди списание “Ки”, съгласно което някогашният нападател ще има момиче.

Блондинката и Виери са дружно от към две години. Миналата зима те изгубиха едно дете. През ноември Констанца претърпя аборт.

A post shared by Costanza Caracciolo (@costy_caracciolo) on Jun 10, 2018 at 6:21am PDT
Преди да срещне Карачоло, Бобо бе неотклонен. Той сменяше дамите като носни кърпички. През леглото му са минали някои от най-известните модели на Апенините.
A post shared by Costanza Caracciolo (@costy_caracciolo) on Jul 11, 2018 at 3:47pm PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР