Един от най-големите гласове в популярната музика Лиса Джерард от

...
Един от най-големите гласове в популярната музика Лиса Джерард от
Коментари Харесай

„Мистерията на българските гласове” гостува във Варна с Лиса Джерард от Dead Can Dance

Един от най-големите гласове в известната музика Лиса Джерард от дуото Dead Can Dance ще гостува за първи път във Варна дружно с хор „ Мистерията на българските гласове ”. Концертът ще се състои на 12 юни от 19:00 ч. във Фестивалния и конгресен център.

Носителката на премията „ Златен глобус “ за музика (за кино лентата „ Гладиатор “, основана взаимно с композитора Ханс Цимер) е специфичен посетител на хора в техния нов албум „ БууЧииМиш “, който публично излиза в целия свят на 25 май с продуцент Шуберт Мюзик Пъблишинг.

Първият сингъл от албума Pora Sotunda беше публикуван през декември 2017 година и публично показан в ефира на BBC. Британското списание The Arts Desk го дефинира за винил на месец декември дружно с албуми на Пинк Флойд, Майкъл Джексън и други

Концертът ще показа албума, който съдържа истински композиции и преработки на фолклорни мелодии, основани от композиторите Петър Дундаков, Лиса Джерард и Джулс Максуел.

„ Мисля, че този план се трансформира в същинска Мистерия на гласовете, носи невероятна сила и мощ и като че ли надскача невидими граници “, споделя композиторът Петър Дундаков.

Цени на билетите за концерта са на цени от 20 до 50 лв..
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР