Един от най-емоционалните финали в историята на Откраднат живот“ беше

...
Един от най-емоционалните финали в историята на Откраднат живот“ беше
Коментари Харесай

„Откраднат живот“ ще зарадва феновете си с девети сезон

Един от най-емоционалните финали в историята на „ Откраднат живот “ беше съпроводен от огромната вест на вечерта – оповестяването на девети сезон на най-успешния български медицински сериал.

„ До момента сериалът има 386 епизода зад тила си – дългоденствие, което се дължи само на огромната обич на феновете. Сега е моментът да ви оповестя, че от седмица работим по девети сезон – уважението на публиката ни дава смисъл да продължим напред! “, заяви Евтим Милошев по време на специфичната прожекцията на последния епизод от осми сезон на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “. 
 NOVA
„ Киното е сложен развой, изключително през днешния ден, когато окото на фена става все по-критично. Да отговориш на това очакване е еднакво на мъжество. Затова почитам продукции със сърце, а през годините „ Откраднат живот “ потвърди, че е с измежду сериалите с огромно сърце. NOVA постоянно ще поддържа българските кино продукции, в които са вложени доста труд и обич “, добави изпълнителният шеф на „ Нова Броудкастинг Груп “ – Вяра Анкова.
 NOVA-->
След осем сезона почитателите се разделиха с облика на Евгения, вдъхновяващо представян от огромната българска актриса Мария Каварджикова. Минути след финалните фрагменти екип и актьорски състав разкриха „ кръвните връзки “ през своя взор, разяснявайки построените връзки сред артисти и фенове – връзки, трансформирали се в традиция. На събитието участваха Владо Пенев, Марта Вачкова, Диана Димитрова, Димо Алексиев, Дария Симеонова, Деси Бакърджиева, Янина Кашева и други обичани лица от хитовата продукция.  
 NOVA
Как ще продължи историята на лекарския екип в „ Откраднат живот “ и какво е бъдещето на „ Св. Анастасия “ – следва да разберем в девети сезон.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР