Един от най-добрите ни артисти Георги Парцалев в искрено архивно

...
Един от най-добрите ни артисти Георги Парцалев в искрено архивно
Коментари Харесай

Едно невероятно и искрено интервю на големия Георги Парцалев (Видео)

Един от най-хубавите ни актьори Георги Парцалев в откровено архивно изявление в предаването „ Всяка Неделя “. На въпроса на Кеворк в какво състояние се усеща неловко на сцената и какво не е съумял да овладее, Парцалев дава отговор, че не може да се смее гласно „ ха ха ха “. Трябва да видите това изявление и да си спомните за този душевно чист и откровен човек.

Чичо Гошо, както го назоваха, успяваше да ни разсмее и разплаче на глас. Неговият присъщ гений стана за образец на редица по-млади артисти, които взимаха образец от него. Интервюто на Кеворк за смеха на Парцалев демонстрира, че артистът не можеше да се преструва даже на сцената. За да се засмее, на него в действителност трябваше да му е смешно, което демонстрира, какъв брой натурален човек беше.

Насладете се на това малко, само че очарователно изявление и го споделете! Георги Иванов Парцалев е български сценичен и киноактьор. Обикновено играе комедийни функции. Роден е в Левски на 16 юни 1925 година Завършва гимназията в Плевен, след което учи медицина в Софийския университет. Работил е в „ Театъра на Трудовата тегоба “ (1954), „ Театъра на Строителните войски “ (1955) и от 1956 година в Сатиричния спектакъл, а през 1958 година идва първата му роля в киното – в „ Любимец 13 “. Свързван с пътуващите в края на 1950-те и през 1960-те така наречен „ естрадно-сатирични “ концерти.

Източник: Българска национална телевизия

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР