Един от най-добрите играчи в модерната история на българския баскетбол

...
Един от най-добрите играчи в модерната история на българския баскетбол
Коментари Харесай

Последен сезон за Йордан Бозов

Един от най-хубавите играчи в модерната история на българския баскетбол ще постави завършек на кариерата си след сезон 2019/2020. Йордан Бозов съобщи пред Българска национална телевизия, че идната акция ще бъде последна за него като професионален баскетболист. Това се случи след успеха на Рилски състезател с 87:86 над ПАОК, донесла на самоковци купата от приятелския шампионат, провел се в планинския град.
 Левски Лукойл - Рилски състезател @@@

“Иска ни се да създадем много по-добър сезон от предходната година. Особено аз го искам доста, тъй като това е последният баскетболен сезон в кариерата ми. Ще се опитаме да дадем всичко от себе си, с цел да играем край и да спечелми титлата”, съобщи 40-годишният гард на Рилски.
 Левски Лукойл - Рилски състезател @@@

191-сантиметровият деец е капитан на Рилски, а във визитката му личат три триумфа за Купата на България - един с ЦСКА през 2005 година, както и два със самоковския отбор, надлежно през 2016 и 2018 година. Бившият национал бе определен за “Най-полезен играч” при последната извоювана Купа със самоковския отбор.
 Левски Лукойл - Рилски Спортист 105:84 @@@

Бозов, който ще навърши 41 години през януари, претърпя интервенция на коляното, от която се възстановяваше до наскоро. В кариерата си той е играл за ЦСКА, Левски, израелския Апоел Галил Елион, испанския Бургос, кипърския Апоел Никозия, както и за Балкан (Ботевград), a през 2005 година бе част от националния тим на България, взел участие на ЕвроБаскет.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР