Един от най-чаровните и артистични изпълнители на българската музикална сцена

...
Един от най-чаровните и артистични изпълнители на българската музикална сцена
Коментари Харесай

Орлин Павлов коментира любовта и каскадите в Бели Вит

Един от най-чаровните и артистични реализатори на българската музикална сцена – Орлин Павлов, прочут на феновете на bTV като Борис от Скъпи наследници, ще бъде вторият посетител в рубриката на Юлиян Петров в радио N-JOY.

Следващият понеделник и четвъртък от 17:30 часа слушателите на най-голямата музикална радиоверига в България ще си напомнят събитията от първите 100 епизода на делничната мегапродукция и ще схванат за какво артистът е наименовал първия си независим албум и национално турне на хитовата ария Още малко.

Приятели в живота и сътрудници в спортния клуб в Скъпи наследници по bTV, Юлиян Петров и Орлин Павлов ще обсъдят любовните трепети на героите си, рисковите прекарвания на снимачната площадка на сериала, както и идеите, зад които застават като персонажи и действителни персони.

Броени дни преди продължението на драмеди поредицата (17 септември, 18:00 ч.) те ще разясняват настоящи тематики като застрояването, опазването на природата и общественото значение на акцията Да почистим България дружно в ефира на радио N-JOY.

Артистите ще издигнат завесата и за развиването на главните спорове в идните епизоди на Скъпи наследници по bTV. Дали Чочо ще получи поддръжка от приятелите си, с цел да се оправи с наркотичната си взаимозависимост, по какъв начин ще се развие любовта сред Боби и Катерина, какво ще подхващат момчетата, с цел да узорпират строителните проекти на Георги (Михаил Бибалов) и Калин (Иво Аръков) в Бели Вит, феновете ще видят в идващите 70 серии на Скъпи наследници - от 17 септември, всеки работен ден от 18:00 часа по bTV и до седем дни след ефир на btvplus.bg.

И още – каква жена може да завоюва сърцето на Орлин Павлов, коя е най-странната му среща, какво ще чуят меломаните в новия му албум и какви изненади е подготвил за концерта си в зала 1 на НДК на 1 октомври – в понеделник и четвъртък от 17:30 часа по радио N-JOY.

Всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа в ефира на N-JOY Юлиян Петров ще показва на радиослушателите настоящите тематики от делничната мегапродукция в коментарен формат. Заедно със свои сътрудници от Скъпи наследници и специфични посетители, той ще разисква горещите тематики от нашето всекидневие, настоящите обществени въпроси и безконечните алтернативи, които прекатурват орисите на десетките колоритни персонажи на телевизионната поредност.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР