Един от най-авторитетните спортни вестници в Португалия - Рекорд -

...
Един от най-авторитетните спортни вестници в Португалия - Рекорд -
Коментари Харесай

Синът на Илиан Илиев в центъра на вниманието в Португалия

Един от най-авторитетните спортни вестници в Португалия - " Рекорд " - посвети цяла страница на сина на Илиан Илиев. Илиан-младши играе за отбора до 23 години на " Академика " Коимбра.

Материалът е озаглавен " Български клан се завръща в Португалия ". През 90-те години Илиан Илиев-старши, който сега е треньор на " Черно море ", носи екипа на локалния гранд " Бенфика " и остана в паметта на почитателите с удивително попадение със задна ножица.

В публикацията младият българин, който е младеж на " Черно море ", споделя, че се чува с татко си всекидневно. " Няма ден, в който двамата да не беседваме. Иска да знае по какъв начин се усещам, по какъв начин е минала тренировката ми и дали всичко е наред. Коимбра е доста спокоен град, който има доста добър университет ", декларира Илиев.

" Имам своите фантазии, както и моят татко. Той е играл за националния тим на България. Участвал е на международното състезание във Франция през 1998 година. Играл е в огромен клуб като " Бенфика ". Аз виждам да ходя малко по малко. Първо желая да доближи до главния тим на " Академика ". Ясно е, че желая да стигна и до националния тим. Работя, с цел да бъда извикан ", добавя роденият през 1999 година Илиев.

" Харесвам доста португалската кухня и най-много португалските морски блага. В България също има, само че не са като тези тук ", допълна Илиев–младши.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР