Един от националните вратари на България - Мартин Луков изненадващо

...
Един от националните вратари на България - Мартин Луков изненадващо
Коментари Харесай

Мартин Луков може да пази за шампиона на България?

Един от националните вратари на България - Мартин Луков изненадващо разтрогна своя контракт с Ал-Таи от Саудитска Арабия. Със сигурност раздялата е шокираща, тъй като Луков бе титуляр и направи извънредно мощни мачове за тима си след прекосяването от Локомотив (Пловдив).

Според осведомени стражът може да се озове в Лудогорец. В момента първенецът на България има потребност от нов вратар, тъй като остана само със Серджио Падт след продажбата на Кристиян Кахлина. Резерва сега е младият Дамян Христов, само че " орлите " желаят по-качествен пазач.

От Разград сигурно търсят човек на тази позиция, а главно се приказва за вратар от Балканите. Спрегна се и допустимо завръщане на Пламен Илиев, който желае да напусне Динамо (Букурещ). Заговори се и за Даниел Наумов от ФК ЦСКА 1948, който бе построен точно в Лудогорец. Към момента обаче и двамата си имат тимове.

Така вероятно идване на Мартин Луков в Разград не би било изненадващо, тъй като той изцяло дава отговор на профила, който в Лудогорец търсят за поста, размишляват сътрудниците от " Тема Спорт ".
 Комар в Лудогорец - единствено против 4 млн. $
Комар в Лудогорец - единствено против 4 млн. $

Шампионите си харесаха нов аржентинец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР