Един от многото приятни анонси, които Sony направиха по време

...
Един от многото приятни анонси, които Sony направиха по време
Коментари Харесай

Sony: Анонсът на Ghost of Tsushima беше направен в правилния момент

Един от многото приятни анонси, които Sony направиха по време на тазгодишното издание на Paris Games Week беше за Ghost of Tsushima, идната огромна игра от създателите на сериите Infamous, Sucker Punch.

Това, за което постоянно са подложени на критика Sony е, че не рядко вършат анонс на игри за своята платформа много надалеч преди излизането им. Със сигурност,обаче, в този случай не е по този начин. Това е убеждението на старши вицепрезидентът на PlayStation Worldwide Studios Мишел Дени, изразено пред GameSpot. Той споделя, че с времето студиото си е взело записка и нещата през днешния ден са разнообразни. „ Мисля си, че ще е почтено да призная, че в предишното ние сме правили анонси на игри прекомерно рано. Това е страховит план за Sucker Punch. Това е игра, която са желали постоянно да създадат сами и считам, че в този момент беше точното време за този анонс. Те работят по тази игра от задоволително доста време, а към този момент има и огромна част от играта, която може да се играе, тъй че за нас беше вълнуващо да оповестим новината на всички “, споделя Дени.

Действието на Ghost of Tsushima се развива през 1247, по времето на монголското настъпление над Япония, което поразява първо остров Цушима. Вие влизате в ролята на самурай, изправящ се пред всесилен съперник, обикаляйки голяма открита територия. Играта към момента няма дата на излизане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР