Един от коалиционните партньори - лидерът на "Атака" Волен Сидеров,

...
Един от коалиционните партньори - лидерът на "Атака" Волен Сидеров,
Коментари Харесай

Сидеров заподозря началника на кабинета в саботаж


Един от съдружните сътрудници - водачът на "Атака " Волен Сидеров, заподозря началника на кабинета на премиера Бойко Борисов Светла Бъчварова в бойкот. Според Сидеров тя е несъответствуваща за поста.

"Ние виждаме, че някои от ударите против държавното управление, в това число бламирането на Манолев, пристигна от близки, доближени до шефката на кабинета. Дали има директна връзка, дали има предумисъл не мога да разясня и пояснявам, само че по този начин или другояче някак си не е разумно роднините на шефа на кабинета да са в противниковия лагер и да вършат такива провокации. Говоря за дописките, които излязоха за Александър Манолев и които бяха до доста огромна степен спекулации и удар под кръста ", разяснява Волен Сидеров.

"На всеки претендент за министър може да му се навърже такава "редка плетка ", с която да се изкара привързан с някого. В България всеки познава всеки и не е мъчно да го изкараш привързан. Това към този момент е друго. Но по този метод е удар под кръста и министър председателят се огъна за Манолев ", счита Сидеров.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР