Един от известните ни политици за пореден път прикова вниманието

...
Един от известните ни политици за пореден път прикова вниманието
Коментари Харесай

Костадинов: Възраждане печели изборите през 2026 година, през 2028-а се обединяваме със Северна Македония

Един от известните ни политици за следващ път прикова вниманието върху себе си.

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов направи няколко " прогнози " относто бъдещето на България и неговата партия във своя Фейсбук профил. 

Костадинов прегледа " Историята на Възраждане през погледа на троловете в интернет ", а по-късно направи няколко прогнози за " възможни " събития, които биха били мотив за мнения от " троловете в обществените мрежи ".

- 2022 година неговата партия ще завоюва изборите, което би означавало, че ще има предварителни избори.

- 2026 година " Възраждане " още веднъж печели изборите, след цялостен мандат.

- 2028 година се сплотяваме със Северна Македония.

Публикуваме целият текст без редакторска интервенция:

" Историята на Възраждане през погледа на троловете в интернет:

- юни 2014: събрали се 50 индивида в Плиска да вършат партия. То по този начин ставало, в случай че можеше, всеки щеше да си прави партия. За организационен конгрес би трябвало да са 500, от кое място ще намерят толкоз хора? Повече от това няма да съберат.

- август 2014: е, добре, събрали се преко сили 500 индивида, заедно с родата и приятелите. Това ще е. За регистрация им трябват още най-малко 2000 подписа. Няма да ги съберат.

- ноември 2014: е, събраха с триста зора 2800 подписа. Сто % са подправени, съдът и прокуратурата няма да ги записват.

- февруари 2015: е, записаха ги, какво от това? Поредната безсмислена партия, нищо няма да създадат. И на избори дори няма да вземат участие.

- октомври 2015: е, участваха на локалните избори, и какво направиха - нищо. Участваха единствено в 5 общини и вкараха единствено един консултант във Варна. Това ще им остане, Възраждане завърши.

- март 2017: и какво като взеха 1.1% на парламентарните избори? Сега ще крадат дотацията и хората ще схванат какви измамници са. Следващия път ще имат тъкмо 0.1%.

- март 2021: никой няма да гласоподава за Възраждане, те са съветски план и крадат дотации. Ще имат 0.3% на изборите.

- април 2021: и какво направиха? Взеха 2.5%. Това им беше тавана, на идващите избори ще се борят за 1%.

- юли 2021: ето, видя се! Повече от 3% не могат да вземат, и то единствено тъй като изборната интензивност е ниска. 3% им е тавана, хората скоро ще ги не помнят.

- ноември 2021: и какво като взеха 4.8%? Първо, това стана поради яхването на вълната против зеления документ, и второ, в Народното събрание ще са безгласна писмен знак. С тях и без тях все тая, на идващите избори няма да влязат в Народното събрание.

Това беше историята. Сега дано забележим, напълно в резюме, какво може да е бъдещето:)

- 2022: и какво като завоюваха изборите? За един месец ще се види, че нямат капацитет да ръководят, хората ще ги изгонят с камъни.

- 2026: доста значимо, че още веднъж завоюваха изборите. Той и Бойко Борисов по този начин завоюва, само че след това хората го изгониха с камъни.

- 2028: и какво от това, че се обединихме с Македония? Ние себе си не можем да оправим, че в този момент и македонците са ни на главата. За албанците да не приказваме. Македония ни е докарвала единствено национални произшествия.

- 2030: това, че завоюваха изборите за трети път, няма никакво значение. Борисов също имаше три следващи мандата и до каква степен ни докара? На идващите избори Възраждане ще се бори за 1%, с цел да могат да крадат дотацията.

Като цяло това е един къс, но доста кратичък лист на пророкуванията в интернет по наш адрес:) Ако вие можете да добавите нещо, което съм пропуснал, ще се веселя да се посмея дружно с вас:) "

novinite.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР