Един от хитовите турски сериали безспорно е Почукай на вратата

...
Един от хитовите турски сериали безспорно е Почукай на вратата
Коментари Харесай

Сумейра Коч от Почукай на вратата ми е сръбкиня

Един от хитовите турски сериали несъмнено е „ Почукай на вратата ми “, в който основните функции извършват Ханде Ерчел и Керем Бурсин. Част от  актьорския състав е актрисата Сумейра Коч (35), която играе Мира и постоянно попада в описите за най-красивите турски актриси.

Малко известно обаче е, че тя в действителност е босненка. В изявление за турската преса, актрисата споделя, че майка й е от Сърбия, а татко й от Черна гора, само че тя е родена в Турция. Сумейра е най-малкото от четири деца. Родена е в Истанбул, само че и има сръбско поданство.

Семейството й е от региона на Рашка, само че като дете тя пораства в европейската част на Истанбул. „ Подобно на други бошняци, аз съм израснала в Йълдъръм Махал, в Байрампаша “, споделя Сумейра. Родителите й идват в Турция без нищо и даже не знаят турски, само че подготвени за ново начало.

„ Семейството ми ненадейно взема решение да напусне Югославия и оставя всичко, което е придобило през 15-годишния брак. Както споделя майка ми, даже игла не са взели със себе си. Те стартират живота от нулата в страна, чийто език и просвета не познават. Това е доста мъчителна и сложна житейска история “, разказва фамилната си история красивата актриса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР