Един от големите въпроси, свързани с коронацията на крал Чарлз

...
Един от големите въпроси, свързани с коронацията на крал Чарлз
Коментари Харесай

Хари и Меган - разделени

Един от огромните въпроси, свързани с коронацията на крал Чарлз и Камила, към този момент е позволен. Принц Хари удостовери през вчерашния ден - 12 април, че ще участва на церемонията в Лондон. Той обаче ще дойде самичък без фамилията си.

Според Бъкингамския замък " херцогинята на Съсекс ще остане в Калифорния с принц Арчи и принцеса Лилибет ". Това изказване е знаково освен поради това, че към този момент знаем сигурно, че Меган няма да участва на коронацията.

Но и тъй като за първи път представители на кралското семейство се обръщат към децата на принц Хари с новите им публични трофеи - принц и принцеса. Арчи навършва четири години в деня на коронацията 6 май, като майка му приготвя празненство вкъщи, настояват People.

От следящите изкъсо кралските проблеми Express пък научаваме, че финалното решение за това кой от семейство Съсекс, по какъв начин и за какъв брой време ще бъде в Англия за коронацията, идва след седмици " трансатлантическа игра на пинг-понг ".
 Снимка 601497
Източник: GettyImages

Очевидно забавянето на отговора на Хари и Меган не идва само поради тях, само че и поради тайните договаряния, които води Бъкингамският замък с тях. Както означават още веднъж Express, доста хора са си отдъхнали при новината, че Меган Маркъл няма да бъде на коронацията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР