Един от големите екшън-герои на 80-те и 90-те Брайън Денъхю

...
Един от големите екшън-герои на 80-те и 90-те Брайън Денъхю
Коментари Харесай

Напусна ни голяма звезда от "Рамбо"

Един от огромните екшън-герои на 80-те и 90-те Брайън Денъхю умря на 81-годишна възраст. Новината оповестиха околните му в обществените мрежи, наблягайки, че гибелта му няма нищо общо с пандемията от COVID-19.

Денъхю е едно от най-разпознаваемите лица от огромния екран в края на предишния век най-много на ролята си в “Рамбо: Първа кръв “, където играе ролята на шерифа, който е подготвен да отбрани града си от всяка една опасност, без значение действителна или не.

Холивудската звезда печели “Златен глобус “ през 2001 година за основната си роля в телевизионния мини-сериал “Смъртта на един продавач “.

Очаква се през тази и идната година да се появят и последните филми с негово присъединяване - “Дете на Юга “ и “Изморително странствуване “.

Американското издание CBS напомня едно негово изявление 2007 година, в което значително акцентира разликата сред актуалното потомство артисти и тези алфа-мъжкари, към които всички изпитваме нескрита носталгия. “Отне ми много време, с цел да се впиша в този бизнес, тъй като не приличах на артисти и не звучах като артист “, споделя Денахю в изявлението.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР