Един от героите на Лудогорец Каули Оливейра, който отбеляза първия

...
Един от героите на Лудогорец Каули Оливейра, който отбеляза първия
Коментари Харесай

Каули: Невероятна вечер за нас! Усещах, че можем да победим

Един от героите на Лудогорец Каули Оливейра, който означи първия гол при успеха против Рома (2:1) не скри насладата си след мача. Той изрази вяра, че за " орлите " предстоят още такива вечери в европейските клубни шампионати.

" Това беше една невероятна вечер за нас. Ключът към триумфа беше да бъдем дружно като тим до края на мача и да не се опасяваме. Знаем, че това е огромен тим и огромно име, само че вярвахме в себе си. Фантастично е за мен, че означих гол. Мечтаем за вечери като тази и желаеме да продължаваме по същия метод.
 Лудогорец - Рома 2:1 в Лига Европа
Лудогорец го направи! Рома на колене! Първа победа за " орлите " в Лига Европа от 2019-а година насам

Дебютантът Нонато изненада " вълците " в края

Имах възприятието, че можем да победим, както и че мога да отбележа гол. Много съм благополучен, че се получи тъкмо по този начин. Знаехме, че Рома е любимец - при тях беше напрежението. Теренът беше сложен, само че се справихме с него и напрежението по доста добър метод.

Искаме да върнем Лудогорец, където беше преди. Преди участвахме доста постоянно в групите, само че не се представяхме толкоз добре през последните 2 години. Искаме да спечелим колкото е допустимо повече точки ", съобщи Каули.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР