Един от бруталната банда на Квиц, който не беше задържан

...
Един от бруталната банда на Квиц, който не беше задържан
Коментари Харесай

Извънредно! Един от бруталната банда на Квиц се крие в Кнежа при любовницата си!

Един от бруталната тайфа на Квиц, който не беше арестуван при огромната спецакция на ГДБОП и жандармерията в Козлодуйско – Цветан Тинчев, по-известен като Ландърс, се намира в Кнежа, където се крие в дома на своята държанка. Това твърди " Булнюз ", като се базира на чудесно информиран източник, поискал анонимност.

Както първо БЛИЦ заяви Както първо БЛИЦ заяви мощна интервенция на ГДБОП под управлението на Спецпрокуратурата вкара в ареста 10 мутри от Северозападна България.

Тинчев е част от проведената незаконна група, която бе разрушена от антимафиоти във вторник. Те са уличени в редица зверства, измежду които брутални извращения, грабежи, опиати, лихварство, палежи, поръчкови отвличания и закани. При спецакцията бяха хванати 7 индивида от бандата, измежду които и тарторът Цветелин Ценов-Квиц. Един от тях е избягал, само че след това бил хванат от чиновници на ГДБОП. Двама души от групата към момента се търсят от органите на Министерство на вътрешните работи.

Единият от тях е Ландърс, чиято къща е била обискирана в хода на интервенцията. Ченгетата обаче по този начин и не го разкрили. Полицията имала оперативна информация, че той се крие в Бургас. Нашият неизвестен източник обаче разкри точното му местонахождение, като информацията към този момент е подадена и до полицията.

Цветан Тинчев-Ландърс е основен обвинен за палежа на дискотеката на Веселин Попов-Лунгара в Галиче. В бара бе хвърлен коктейл „ Молотов “ тъкмо в деня, в който синът на Лунгара трябваше да се яви като очевидец на делото против Ценко Чоков в Специализирания съд в София. Съпругата на Веселин Попов изрично сочи като причинител на палежа Ландърс, като съгласно нея точно той е и индивидът, който обработва очевидците против кмета на Галиче и който има общо с последния побой на един от тях.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР